4:1
(3:0)
53. R. Kába
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice zatím neztratily a Kovačič opět střílel ostrými


Branky


10. J. Kovačič , 30. J. Kovačič , 40. S. Makovec (vl.) , 76. L. Koutek - 53. R. Kába
14

Křimice se jako nováček soutěže s plno zkušenými hráči ani nemusí pomalu rozkoukávat. Druhý zápas, druhý skalp a v týmu zatím nejlepší střelec soutěže. Svéradice v pouhých 11 hráči neměly šanci a jejich boj o záchranu soutěže možná právě od tohoto zápasu bude začínat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovačič měl nabito

Úvod zápasu, jaký si domácí celkem mohl jen přát. Svého soupeře od prvních minut předčil téměř ve všem a v 10. minutě korunoval úvodní tlak brankou Josef Kovačič. A když ten samý hráč ve 30. minutě navyšoval na 2:0, bylo asi hostům jasné, že odtud si body neodvezou. Navíc před přestávkou si nešťastným odrazem vsítil míč do své sítě Stanislav Makovec a bylo po nadějích.  

Kába korigoval, aby se domácí opět nastartovali

Ve druhé půli se hra uvolnila. Domácí ubírali na aktivitě a hosté se přeci jen dostali ke vstřelení branky. Na 3:1 snižoval v 53. minutě Roman Kába a když po několika dalších šancí svéradického klubu se domácí plácli přes obličej s vědomím, že není ještě dohráno. Leč hostům pouze s jedenácti muži na soupisce už docházely síly. Za Křimice se ještě v čtvrt hodiny před koncem prosadil Ladislav Koutek a bylo jasné, že i snítko naděje bylo hostům sfouknuto ze stolu.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Martin Košťál, hráč domácích: V zápase jsme byli jasně lepší, kromě krátké pasáže po přestávce, kdy soupeř několikrát pohrozil, abychom se probudili. Škoda, že jsme neproměnili více šancí, rozdíl mohl být mnohem větší. V jiných zápasech nás toto může mrzet.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Odjeli jsme na zápas jen s jedenácti kluky. Křimice ukázaly svou kvalitu, zejména zkušeným pohybem na hřišti a chutí, jakou si šli za každou možností vstřelit branku. Naše vstřelená branka a pár dalších šancí potom soupeře nakoplo k definitivnímu zásahu. Křimice zaslouženě vyhrály.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] (60. M. Vísner [-] ) , J. Dytrt [-] (46. L. Koutek [-] ) , J. Kovačič [-] (46. J. Šváb [-] ) , O. Havlíček [-] , J. Szedmák [-] , T. Čechura [-] (20. V. Sýkora [-] ) , M. Košťál [-] , V. Brejcha [-] , T. Pata [-] (76. M. Šindelář [-] ) , J. Vonášek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - S. Makovec [-] , M. Heimlich [-] , R. Kába [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Brůha [-] , O. Šustr [-] , T. Nesveda [-] , P. Mičkal [-]

Hráči zápasu: J. Szedmák , J. Kovačič , V. Sýkora .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: remíza

Nováček z Křimic minulé kolo porazil Hrádek, Svéradice si poradily se Žihlí. Vidím to jako remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích