3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:30

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Žihli se povedl druhý poločas a slaví cenné body


Branky


13

Mochtín si v prvním kole smlsnul na nováčkovi z Mýta, v Žihli ho ale čekal úplně jiný soupeř a na jiném povrchu. Žihle je na své umělce nevyzpytatelná a dokáže zde uhrát body takřka s kýmkoliv. To se nyní potvrdilo a domácí si připsali první dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolík táhl Mochtín parádními brankami

Skóre otevřel ve 21. minutě mochtínský Zbyněk Smolík povedenou křižnou střelou z hranice trestného území. O 9 minut později ale domácí srovnávají na 1:1 Stanislavem Peterkou, kterého k zakončení vyzval hrající trenér domácích Otcovský.

 

Ve zbytku 1. pločasu byl Mochtín lepším týmem a ve 38. minutě se znovu ujímá vedení. Po úniku Jana Žiaka a jeho přesné přihrávce upravuje na 1:2 znovu Zbyněk Smolík. Podobnou šanci na gól měl těsně před přestávkou ještě Jaromír Osvald, ale neproměnil ji a to byla pro hosty škoda.

Střídající Šafár táhl domácí za body

Do druhého poločasu se více obuli domácí a po dlouhé době bylo od žihelských vidět, že hrají jako jeden muž. Předváděná hra se jistě domácímu trenérovi líbila, o to více, když z ní v 61. minutě těžil Jaroslav Šafár, který srovnal na 2:2. Další šance však ani jeden z týmu nevyužil a o druhém bodu rozhodl až penaltový rozstřel.

Penaltový rozstřel skončil v 6:5



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, hrající trenér domácích: První poločas byl hodně vyrovnaný a oba týmy si vytvářely velmi zajímavé šance. Soupeř dvakrát udeřil dobře hrajícím Smolíkem, s vynikající kopací technikou. Ve druhé půli jsme už na hřišti i díky velmi dobré týmové hře zvládli srovnat a nebylo daleko od výhry. Tu jsme nakonec uzmuli až v penaltovém rozstřelu v šesté sérii. Kluky jsem pochválil především za týmový výkon.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] , O. Čapek [-] , T. Přibyl [-] (46. J. Šafár [-] ) , R. Otcovský [-] , S. Peterka [-] , F. Půta [-] , L. Rázek [-] , J. Buček [-] , V. Churavý [-] (71. P. Malý [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Osvald [-] (84. M. Kapusta [-] ) , Z. Plánička [-] (90. P. Švátora [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , Z. Smolík [-] , J. Lysek [-] , J. Žiak [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 69. V. Churavý , 73. S. Peterka - 74. Z. Plánička .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SCHNEIDER Josef, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra hostů

Mochtín si v předešlém kole pěkně zastřílel s nováčkem z Mýta. Tento zápas bude pro hostující celek o něco těžší. I tak sázím na hostující borce.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza