3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka tentokrát bodovala naplno a Luby odjely s prázdnou


Branky


13

Košutka chtěla výkonem navázat na druhou půli minulého utkání, Luby zase chtěly brát první body. Předsevzetí se povedlo naplnit pouze domácím, a Luby tak odjely domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekník odmítl hattrick

Košutka začala velmi dobře a od začátku Luby přehrávala. První vyloženou šanci měli domávcí už ve druhé minutě, když Král utekl po pravé straně, naservíroval balón Pekníkovi, kterému ale střela trochu sjela a zamířil těsně vedle. Dál pokračovala hra prakticky na jednu bránu a v těsném sledu další šance nevyužili Hejnal a Kalaš.

 

Vše do sebe zapadlo až v minutě dvacáté, kdy Triner aktivním presinkem vybojoval balon, posunul ho na Tomáše Pekníka, ten se elegantně kličkou zbavil obránce a zavěsil. Za dvě minuty už to bylo o dva góly. S chutí hrající Král zatáhnul balon po lajně, dal to pod sebe na penaltu a Tomáš Pekník se opět nemýlil.

 

Ve 28. minutě domácí inkasovali z první střely na bránu. Záložník Lub krásně našel centrem svého kolegu z útoku, Patrika Kvítka, a ten se trefil přímo ze vzduchu z voleje.

 

Ovšem hned za 5 minut to mohlo být zase o dva góly. Na křídle opět zažehl své motory Kalaš a hostující stoper to uhasil až ve vápně skluzem za cenu faulu. K exekuci pokutového kopu se postavil Tomáš Pekník a mohl tak už ve 30. minutě završit hattrick, ale golman vystihnul směr střely a balon vyrazil. Košutku to moc mrzet nemuselo, jelikož za dvě minuty znovu po pravé lajně utekl Kalaš, balon předložil Danielu Trinerovi a ten nedal golmanovi vůbec žádnou šanci 3:1.

 

Poločas neproměněných šancí

V druhé půli pokračovala Košutka v dobrém výkonu a hned v 47. minutě mohl asi definitivně rozhodnout Kalaš, když postupoval sám na bránu, ale těsně minul. Další šance přišla v 55. minutě, kdy střídajíci Chabr po hezké kombinaci sám před golmanem hledal ještě lépe postaveného Krále, který by už uklízel do prázdné, ale chyběl mu půlkrok. V 80. minutě si krásně naskočil na roh hlavou Jakub Král a orazítkoval břevno, balon se pak odrazil od golmana zpátky na brankovou čáru, ale nepřešel jí celým objemem, takže pomezní situaci dobře vyhodnotil a gól neuznal.

 

Když už to vypadalo, že zápas poklidně spěje do konce, tak vyrobil Frýdl hrubku a namazal balon hostujícímu útočníkovi, ten ovšem chybu nevyužil a Frýdl si svojí chybu zákrokem napravil. V 90. minutě mohli Luby ještě zkorigovat výsledek, ale balon směřující do brány vykopl Krejčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč domácích: Vše do sebe zapadlo jako dílky skládačky. Rozdíl ve skóre mohl být i vyšší, ale druhá půle z naší strany připomínala kompars na remake známého filmu na motivy knížky Karla Poláčka - Muži v ofsajdu. Byli jsme tam tolikrát, že by se za to nemusel stydět ani velmistr této disciplíny Libor Kozák. Chudák pomezní z toho zvedání praporku musel dostat tenisovej loket. Po dlouhé době jsme si mohli plnými doušky vychutnat pozápasové oslavy. K vidění tak bylo exování všeho co není ke stolu přibité hřebíkem, bodyshoty za který by se nemusel stydět ani předseda pražský LGBT komunity, běh kolem hřiště nahoře i dole bez a orientační běh po plzeňských barech. Užili jsme si to opravdu na maximum, protože vím, že ještě svítilo slunce a já se už cejtil, jak kdyby mi do jazyku píchli třikrát filtrovanýho Sputnika. Co na tom, že pro nezaujatýho diváka jsme museli vypadat jako Klub přátel náruživých čichačů lepidla, my jsme si to prostě užili. Snad po dvou letech jsme se zase sešli skoro komplet. Krásná sobota.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , M. Hejnal [-] (46. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-] , J. Kalaš [-] (75. T. Krejčí [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , D. Triner [-] (54. J. Chabr [-] ) , J. Král [-] , T. Pekník [-] (75. J. Trylč [-] ) , F. Řežábek [-] (23. D. Král [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - L. Janda [-] (63. M. Irlbek [-] ) , K. Šleis [-] , P. Voráček [-] , R. Švec [-] (79. J. Voráč [-] ) , M. Vejskal [-] , D. Šnour [-] , J. Jirotka [-] (63. D. Beránek [-] ) , P. Kvítek [-] , V. Petrželka [-] , . Basha [-]

ŽK: 19. M. Primas , 27. J. Kalaš - 18. P. Voráček , 24. M. Vejskal , 49. D. Šnour , 55. V. Petrželka .
Hráči zápasu: J. Kalaš , T. Pekník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - DOKSANSKÝ Tomáš, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra domácích

Domácí střelec Pekník vstřelí minimálně jeden gól do sítě Lub. Myslím, že domácí to zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích