J. Vondráček 22. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice podruhé venku, tentokrát se třemi body


Branky


12

Kralovice v prvním kole zavítaly na půdu favorita soupeře a dlouho se držely na bodech. Tentokrát se jich na hřišti Kaznějova ale dočkaly a Kaznějov i na podruhé nebodoval za 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán poslal domácí do vedení

Dlouho trvalo, než se domácí ujali vedení po dlouho trvajícím tlaku. O to se postaral až kaznějovský kapitán Jakub Voráček z pokutového kopu. Další branky ale domácí nepřidali a toho nakonec ve druhém dějství litovali.

 

Obrat pro Kralovice

Druhá půle byla v jasné režii hostů z Kralovic. Téměř k ničemu domácí nepustili a nakonec se jim podařilo i vývoj zápasu otočil. První branku zaznamenal střelou z poza vápna Tomáš Kříž, který v 61. minutě srovnal stav na 1:1. Patnáct minut před koncem pak domácí vyrobili obrovskou hrubku ve vlastním brankovišti a Jakub Kulhánek z toho následně těžil vítěznou brankou zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér domácích: Zápas s ambiciózními Kralovicemi jsme začali velmi dobře, byli jsme aktivnější a soupeře jsme tím zaskočili a zatlačili na jeho polovinu. Vytvořili jsme si spoustu standardních situací, ale bohužel jsme při nich byli málo důrazní a branku jsme vstřelili až z pokutového kopu. Do konce poločasu jsme měli ještě dvě brankové příležitosti, ale žádnou z nich jsme nevyužili. Hosté hrozili sporadicky z rychlých protiútoků. Druhý poločas jsme začali úplně jinak. Byli jsme velmi statičtí a pouze jsme bránili na vlastní polovině. Kralovice nás začaly přehrávat. Nakonec jsme podlehli a inkasovali po střele z 20 metrů a podruhé pak po vlastní chybě ve vápně. Následně jsme vložili všechny síly do útoku, ale i přes dvě velké příležitosti jsme nedokázali branku vsítit. My jsme byli v zápase lepší v prvním poločase, hosté zase ve druhém. Myslím, že to byl klasický remízový zápas, po kterém jsme bohužel bez bodu.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] (69. V. Višnovský [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (33. D. Pojer [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , J. Valenta [-] (82. J. Kiss [-] ) , O. Běhounek [-] (82. M. Polívka [-] ) , T. Vaneš [-] , M. Vondráček [-] (46. V. Vašíček [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] , M. Kulhánek [-] , J. Vlk [-] , L. Sládek [-] - M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (83. P. Bulín [-] ) , M. Bulín [-] (79. M. Kůsa [-] ) , P. Koča [-] (46. P. Gažák [-] ) , J. Kulhánek [-] (90. M. Pánek [-] ) , T. Kříž [-]

ŽK: 40. J. Kopač , 84. D. Pojer - 17. M. Kulhánek .
Hráči zápasu: J. Kulhánek .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Říha Zdeněk - KRŮS František, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: remíza

Zápas, ve kterém bude rozhodovat každá chyba. Je možné, že vyhraje tým, který vstřelí první branku. Myslím si, že tady se budou body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů