Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.08.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín si doma s nováčkem soutěže poradil


Branky


6

"Záloha divizního Mýta je nováčkem 1.A třídy a i když vysoko prohrála, ukázala své kvality. Je složena z mladých, perspektivních hráčů, dirigována zkušeným kapitánem Petrem Bejčkem. Naše áčko ale dnes podalo velice vyzrálý, kvalitní výkon. Dařila se mu kombinace i rychlé protiútoky, ze kterých padaly i pěkné branky," Karel Šot.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín se po nevýrazném začátku, pro hosty až krutě rozstřílel

Skóre otevřel ve 21. minutě Zdeněk Plánička, na 2:0 pak ve 41. minutě zvyšoval Jan Šafránek. Hned po přestávce ale hosté snižují na 2:1 Tomášem Hatinou, který těžil z nedorozumění domácího stopera s gólmanem. Mýto kontaktní branka povzbudila, ale domácí tým znovu přidal a začal střílet další pěkné branky. V 56.minutě Jan Žiak proměňuje penaltu za faul na Zdeňka Pláničku a stejný hráč pak o dvě minuty později zvyšuje po soloúniku již na 4:1. A  to nebylo vše. V 71.minutě se gólově prosazuje také Zbyněk Smolík a na konečných 6:1 upravuje po nevídaném slalomu i kapitán domácích Jakub Bejvl. Mochtínští fanoušci jsou nadmíru spokojeni, hosté naopak museli skousnout krutou porážku.

 

Zdroj: tjmochtin.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Záloha divizního Mýta je nováčkem 1.A třídy a i když vysoko prohrála, ukázala své kvality. Je složena z mladých, perspektivních hráčů, dirigována zkušeným kapitánem Petrem Bejčkem. Naše áčko ale dnes podalo velice vyzrálý, kvalitní výkon. Dařila se mu kombinace i rychlé protiútoky, ze kterých padaly i pěkné branky.

TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér hostů: Myslím si, že výsledek zápasu neodpovídal hře, zejména proto, že byl dost ovlivněn chybami rozhodčích. Mnohdy až moc okatě, což bylo až neskutečné. Neodpískaná penalta za jasnou ruku ve vápně, která šla proti míči, chybně posouzené ofsajdy... Zejména v první půli to mohlo být na branky vyrovnané a kdo ví jak by poté zápas dopadl. Byl jsem před postupem do 1.A třídy, kterou jsem nikdy předtím netrénoval, upozorňován na výkony rozhodčích, ale toto jsem nečekal. Snad se to už nebude do dalších zápasů opakovat. Kdybych se měl vyjádřit ke hře domácího celku, tak ti hráli velmi zkušeně. Dobře jim hrála středová osa a do útoků chodili přes rychlá křídla, díky nimž se gólově prosazovali. Nejspíš bychom i tak prohráli, ale určitě ne takovým rozdílem. Myslím, že to jsme si nezasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Šafránek [-] (86. Z. Novák [-] ) , Z. Plánička [-] , V. Pretzelmayer [-] (79. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Lysek [-] , J. Žiak [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-] (86. P. Švátora [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - D. Anténe [-] , F. Sůva [-] , M. Melka [-] , P. Ulrich [-] (46. T. Vonášek [-] ) - P. Zbuzek [-] (46. S. Mackovič [-] ) , J. Melka [-] , P. Bejček [-] , M. Lupáč [-] (70. J. Povolný [-] ) - T. Hatina [-] (81. R. Chvála [-] ) , M. Švejda [-] (73. J. Šmíd [-] )

ŽK: 26. F. Sůva , 49. P. Bejček . ČK: 86. F. Sůva .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Pressl Václav - BUREŠ Jiří, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Očekávám, že body zůstanou doma. Mýto je další nováček, ale na body si budou muset počkat. Tip: 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích