J. Kutil 55.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 14:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovačič rozstřílel Svatobor a zařídil svému celku premiérové body


Branky


6

Pod Svatoborem přivítal domácí Hrádek nováčka soutěže z Křimic, kterého ale není radno podceňovat. V Křimicích hrají zkušení hráči a od samého začátku to bylo na hřišti znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádečtí si ani neškrtli

Do celého zápasu lépe vstoupili hosté, kteří od prvních minut nedávali domácímu celku "čuchnout" a jednoznačně první poločas ovládli. Už v 9. minutě se prosadil ostrostřelec se sedmičkou na zádech, Josef Kovačič, který o třináct minut později navyšoval z penalty už na 0:2.

 

Do poločasu už branka nepadla, ale hosté k ní v několika případech neměli daleko. Dobře zasahoval domácí brankář s obranou.

Hattrick a klidný průběh až do konce

Nástup hostů po přestávce byl stejný, jako v dějství prvním. Kovačič v 50. minutě zaznamenal svou třetí branku v utkání a tedy i první hattrick v nové sezóně v celém Plzeňském kraji. Vedení se hostům zdálo dostačující, a tak bylo vidět zvolnění.

 

Toho domácí využili a i když se štěstím, dostali se ke kontaktní brance, kterou v 55. minutě vstřelil Jiří Kutil. Na víc se však domácí nezmohli, zejména pak, když se do hry po střídáních dostávali čerství hráči Křimic, kteří dodali hostům další náboj.

 

Do konce utkání se skóre nezměnilo Křimice si tak odváží své premiérové vítězné body po několikaletém návratu do 1.A třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér domácích: Křimice nás jasně přehráli v první půli. Vůbec jsme na ně nestačili. Po změně stran se hra celkem vyrovnala a my dokázali i vstřelit branku. Soupeř si však utkání do závěrečného hvizdu pohlídal. Hosté zaslouženě vyhráli.

FC Křimice
Martin Košťál, hráč hostů: První poločas jsme domácí přehrávali a zaslouženě jsme vedli. Po třetí brance a střídáních už byla hra vyrovnanější a v klidu jsme si došli pro vítězství. Určitě musím vyzdvihnout výkony střelce Kovačiče a zkušeného Havlíčka na středu.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - P. Slopovský [-] (85. Š. Fremund [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , M. Kolář [-] (60. S. Ryba [-] ) , L. Šoural [-] , R. Holeček [-] , J. Sekyra [-] (60. F. Mareš [-] ) , Š. Gajdečka [-] (65. V. Skála [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Vonášek [-] , J. Szedmák [-] , J. Sluka [-] , T. Pata [-] (81. J. Dolák [-] ) , J. Kovačič [-] (58. L. Koutek [-] ) , T. Čechura [-] , V. Brejcha [-] , P. Havlíček [-] (58. J. Šváb [-] ) , J. Dytrt [-] , O. Havlíček [-]

ŽK: 43. R. Holeček , 85. S. Ryba - 65. J. Szedmák , 88. M. Šindelář .
Hráči zápasu: P. Havlíček , J. Kovačič .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že z Hrádku se moc vozit nebudou. Můj tip: 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů