2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínu vystřelil výhru mladík Veselý


Branky


6

První utkání sezóny v 1.A třídě se odehrálo už v páteční podvečer na petřínském hřišti, kde domácí přivítali severoplzeňské Kralovice. Utkání bylo ještě čtvrt hodiny před koncem vyrovnané, aby rozhodl střídající hráč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení hostů

S ohledem na předchozí sezóny, kvalitu plzeňského celku a faktu, že Kralovice minulou přerušenou sezónu patřily k týmům ve spodní části tabulky, očekával se s jasným koncem. Tomu však od úvodního hvizdu nic nenasvědčovalo.

 

Hosté si do dvacáté minuty vytvořili více brankových příležitostí a jen díky obrovské smůle se jim nepodařilo vstřelit úvodní branku utkání dříve, než Jakub Kulhánkem v 21. minutě.

 

Domácí možná takovou "facku" potřebovali k probuzení se na hřišti a vzpomenutí na výhry ve velmi těžkých utkáních z přípravy. Hned o čtyři minuty později bylo srovnáno Kryštofem Bilíkem a Petřín pomalu získával územní převahu. Na další branku to do poločasu však nestačilo.

Střídající Veselý rozhodl zápas

Jak skončila první půle, začala druhá. Územní převahou vítezili domácí, ale kralovičtí kousali jak mohli a k brance také neměli daleko. 

 

Pěkný i na střely téměř vyrovnaný zápas nakonec rozhodl v 76. minutě střídající devatenáctiletý Jakub Veselý

 

Do konce utkání už hosté nestačili zareagovat, pouze srovnali stav obdržených žlutých karet na 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Soupeř nás velmi překvapil a výhra to nebyla vůbec jednoduchá. Mohli jsme i brzy prohrávat, ale naštěstí jsme brzké nájezdy hostů ustáli, i když soupeř nakonec jako první branku vstřelil. Kralovice hrály vážně velmi dobře a po tom, jak jsme se v přípravě vypořádávali se soupeři z vyšších soutěžím, tak jsme čekali hladší průběh. Mohu asi říci, že jsme měli více ze hry, ale soupeř kousal z protiútoků a rychlých kombinací. Na střely jsme jen mírně vedli a díky mladičkému Veselému, který naskočil do hry ve druhé půli jsme nakonec vyválčili všechny důležité body.




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - T. Ježek [-] (46. J. Tětek [-] ) , D. Voves [-] (66. J. Veselý [-] ) , J. Šulc [-] , D. Heller [-] (77. J. Levý [-] ) , P. Škarda [-] , K. Bílik [-] (46. J. Krystl [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Trojovský [-] , P. Jílek [-] (66. L. Kotěšovec [-] ) , M. Štefl [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , J. Vlk [-] , M. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] - P. Koča [-] (81. D. Běláč [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Berbr [-] (81. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] (69. M. Kůsa [-] ) , T. Kříž [-] , O. Hurt [-] (67. P. Gažák [-] )

ŽK: 65. M. Trojovský , 71. P. Škarda - 10. P. Koča , 85. J. Kulhánek .
Hráči zápasu: J. Veselý .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: SMITKA Josef - PICEK Lukáš, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Tady předpovídám dominanci Petřína. Náš velmi "oblíbený" soupeř, kdykoliv jsme s nimi hráli v poslední době, tak to bylo skóre jak z házený. Můj tip 5:1

Tip: výhra domácích