0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov se trápil, nedal by gól možná ani v neděli


Branky


27

Očekávání vyrovanného souboje mezi Chotíkovem a Lhotou může být podloženo konečným výsledkem, ten však o průběhu utkání vypovídá pramálo. Chotíkov se v koncovce trápil a Lhotě stačil jeden velmi zdařilý pokus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém měli domácí od prvních minut navrch. Lhota se s těží dostávala na polovinu soupeře pro nějaké dlouhodobější pobyt. Většina hry vždy probíhala v útočné fázi Chotíkova. Jenže domácí ne a ne se prosadit. Z obrovského množství standardních situací a jiných kombinačních pokusů o ohrožení branky, se nedokázali ani jednou za 90 minut prosadit. 

 

To se ale podařilo Lhotě. Jeden z mála centrů do vápna si v 76. minutě našel hlavu Jakub Záhrobského, který nikým nehlídán neměl složitou situaci se zakončením. Domácího trenéra Kučeru jistě svrběly kopačky, jenže pro své zranění nemohl týmu pomoci jinak, než pokyny z lavičky. Ty byly cílené a přesné, jeho hráči je plnili, avšak nedokázali proměnit své velké šance, a utkání tak skončilo vítězstvím Lhoty tím nejtěsnějším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas blbec, jednou za čas bohužel takový přijde, o tom fotbal je. Zápas prakticky na jednu branku, zápas ve kterým jsme si vytvořili minimálně pět tutových příležitostí, ohromné množství standardek a jen těžko lze pochopit to, že žádná ze šancí neskončila naší nemohoucností v bráně. Letos jsme v každém zápase skórovali, bohužel zrovna v derby jsme v tomhle zklamali. Jak to tak bývá, tak hosté pak z jedné standardky skórovali a ač jinou střelu v zápase už neměli, tak jim to na výhru stačilo. V poli kluky ale chci pochválit a sympatickému trenérovi hostů gratuluju.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Při nás stálo ohromné štěstí. Když už se nám tři hráči z marodky vrátili, i když mě třeba Kuba Kohout proklínal, jelikož nechtěl odehrát celý zápas, tak s námi na zápas neodjel brankář Rojík, který si v práci poranil nohu a Matěj Kostka střídal ve 13. minutě, jelikož mu tříslo nevydrželo. Do brány tak musel Šoltys, který jinak odchytal utkání na jedničku a záda mu kryl z lavičky jeho táta. I s ohledem na skutečnost, že jsem do Lhoty přišel z Chotíkova, tak to mělo i pro mě určitý náboj důležitosti. Domácí nás celý zápas jasně přehrávali, kopali snad 30 standardek, vážně to tam lítalo ze strany na stranu a my jsme jen skákali. Šancí měli dost, dokonce i v poslední minutě se před Šoltysem objevil sám Míra Lopata a našeho brankáře trefil. To asi vypovědělo o celkovém zápase, ve kterém jsme měli ohromné štěstí. Po tolika zmařených šancím musel přijít trest a my jsme z minima vytěžili maximum.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
R. Mařík [-] - J. Vild [-] (80. J. Adlt [-] ) , M. Lopata [-] , J. Huml [-] (71. R. Vomáčka [-] ) , T. Denk [-] , B. Buchta [-] , M. Prais [-] , K. Klepal [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , A. Cirok [-]

TJ Sokol Lhota
M. Šoltys [-] - M. Kostka [-] (13. M. Kouřil [-] ) , J. Kohout [-] , P. Suda [-] , J. Záhrobský [-] - A. Vlček [-] , J. Horník [-] (90. J. Langer [-] ) , M. Paul [-] , J. Zdvořáček [-] (65. J. Eliášek [-] ) - D. Křížek [-] (65. V. Sulek [-] ) , O. Kotrnoch [-] (90. M. Matas [-] ) -

ŽK: 37. R. Mařík - 37. O. Kotrnoch , 57. J. Horník , 82. P. Suda . ČK: R. Mařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schveinert Radek - SIROVÝ Václav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Trenér Nykles se vrací do známého prostředí a Kučera mu jistě nebude chtít dát nic zadarmo. Rozhodnou neoblíbené penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích