M. Hakr 28.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra v řadě, Stříbro se odlepuje od spodku tabulky


Branky


27

Po minulém přehrání Chotíkova se vydalo Stříbro na zteč do Zruče. Tým od Plzně se dlouhodobě prezentuje slušnou hrou, avšak bez výrazného tahu na branku a hosté věřili, že i zde mohou nějaké body získat. Rozuzlení přinesl druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro opět vsítilo branku před přestávkou

Jako první se i přes mírný herní deficit prosadili domácí. Až téměř po půl hodině hrací doby vsítil úvodní branku Martin Hakl. Ale jak je stříbrským zvykem téměř po celou letošní sezónu, podařilo se mu vsítit branku "do šatny". V nastaveném čase prvního poločasu zamířil přesně Jiří Kolena, a šťastnější tak do šaten šli hosté.

 

Zasloužené vítězství

Po přestávce se do toho hosté obuli se vší parádou a domácí nezvládali. V 55. minutě navíc musel Strejc lovit míč ze sítě poté, co se prosadil Tomáš Bůžek.

 

Domácí následně hru otevřeli a vrhli vše do útoku. Z několika slibných příležitostí, zejména ze standardních situací, se však prosadit nedokázali a v závěru přišel trest. V 87. minutě se prosadil Giuseppe Lanfranchi a v poslední minutě nastaveného času pak znovu Jiří Kolena. Stříbro se tak odlepilo od spodku tabulky a přeskočilo i svého soupeře ze Zruče.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Předvedli jsme velmi špatný výkon a soupeř si zcela zaslouženě odvezl tři body. Musíme si z toho vzít ponaučení a před domácím publikem už se takové fiasko nesmí opakovat.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Po vítězství v minulém kole jsme ze Zruče určitě nechtěli odjíždět s prázdnou. V utkání jsme myslím byli tím fotbalovějším týmem, ovšem ze začátku se nám opět nepodařily proměnit střelecké příležitosti a domácí nás poté potrestali po rohovém kopu. Z dalších našich šancí jsme vyrovnali těsně před poločasem a ve druhém poločase jsme výsledek rychle otočili. Domácí tým poté svoji hru trošku otevřel, ohrožení naší branky přicházelo hlavně ze standartních situací. V závěru utkání jsme vstřelili další dvě uklidňující branky. Hráči předvedli slušný týmový výkon, kdy mezi ty nejlepší patřil Kolena a Bůžek.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - M. Klail [-] , F. Korelus [-] (59. M. Polák [-] ) , R. Karpíšek [-] , O. Mašek [-] (68. K. Frýbert [-] ) , K. Kazda [-] , R. Kubeš [-] (33. D. Mošna [-] ) , A. Král [-] , M. Hakr [-] (59. V. Pavel [-] ) , M. Lang [-] , V. Tobrman [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (89. V. Gontkovič [-] ) , D. Tůma [-] (83. D. Kasl [-] ) , O. Pavlas [-] , A. Kohut [-] , R. Skopový [-] , T. Vejvoda [-] , G. Lanfranchi [-] (89. Z. Pašek [-] ) , M. Vyšín [-] (90. M. Vyšín [-] ) , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 83. V. Tobrman - 79. T. Bůžek , 84. T. Vejvoda .
Hráči zápasu: T. Bůžek , J. Kolena .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - BOGDAN Gabriel, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stříbro bude silné asi hlavně doma, Zruč má problém v koncovce a rozdíl branek nebude velký. Přesto věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích