2:1
(1:1)
34. V. Šperl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov se na Vejprnice připravil, nakonec ale body nezískal


Branky


8. L. Kuhajda , 72. A. Heller - 34. V. Šperl (p.)
27

Vejprnice doma potvrdily velmi dobrou formu a to i přesto, že se dlouho nemohli dostat za obranu velmi dobře připraveného Holýšova ke vstřelení druhé branky. Nakonec ale domácí všechny body vybojovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali po penaltě

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, a tak zákonitě musela přijít branka z chyby. Ta přišla v rozehrávce Holýšova v 8. minutě, kdy míč vybojoval Kotva, který jej pohotově posunul patou na Hellera, ten vyzval zabíhajícího Lukáše Kuhajdu, který následně povedeným lobem poslal míč přes vybíhajícího Zacha.

 

Hosté ale bojovali dál a bylo vidět, že se na soupeře nemálo připravovali. I oni si totiž vytvořili několik slibných příležitostí. Do té největší se ve 33. minutě hnal Václav Šperl, který byl však ve vápně faulován Puhlovským. Sám faulovaný si vzal míč a z následného pokutového kopu zamířil míč přesně k pravé tyči. Domácí brankář zvolil druhou stranu, ale i tak by zřejmě neměl šanci.

 

Minutu před koncem poločasu mohl vstřelit branku na 1:2 po rohovém kopu Tomáš Vítek, ale jeho pokus z blízka skončil na břevně a po následné okopávané ve vápně míč zmizel opět mimo branku.

 

Výborná defenzíva nakonec inkasovala

Holýšov se po celý zápas prezentoval velmi dobrou defenzivní činností, kterou přenesl i do druhé půle. Párkrát pomohlo i štěstíčko, když domácí z blízka své pokusy neproměnili, a tak se hosté stále drželi minimálně na bodu.

 

Ovšem to by nesměl přijít nedůraz v 72. minutě, když si na centrovaný míč z pravé strany nabíhal jediný vejprnický hráč, kterým byl Adam Heller a ani jeden ze tří obránců nedokázal zachytit míč, ani hráče. Skóre 2:1 pak vydrželo až do závěrečného hvizdu, i když si oba týmy ještě minimálně jednu vážnou příležitost na vstřelení branky vytvořily.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: V prvním poločase jsme měli snad jednu jedinou šanci, ve které jsme se prosadili. Holýšov hrál dobře, byl to kvalitní soupeř, který se na nás dobře připravil. Pro mě je to hodně cenné vítězství, řekl bych i šťastné vítězství, jelikož to byl boj až do posledních minut. Pochválil bych všechny za kolektivní výkon.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Vejprnice mají velmi kvalitní tým a rozhodně patří v soutěži k těm lepším. K utkání jsme zajížděli s cílem výrazně zlepšit herní projev oproti předchozím zápasům venku. To se nám určitě podařilo, sehráli jsme s domácím týmem vyrovnané utkání, ve kterém byly nakonec šťastnější domácí. Po vyrovnaném prvním poločase bylo otázkou, kdo vstřelí rozhodující gól. Povedlo se to domácímu týmu a i když jsme měli v závěru ještě velkou šanci, skóre se již nezměnilo. S předvedenou hrou a výkonem svého týmu jsem byl i přes porážku spokojen a doufám, že na tento herní projev navážeme i v závěrečných třech utkáních podzimní části soutěže.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] (88. M. Majerčík [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] , A. Kolář [-] (84. R. Dvořák [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , Z. Štěpán [-] (76. J. Vítek [-] ) , R. Kraus [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] (81. P. Juráš [-] ) , M. Černohorský [-] , R. Remiáš [-] (88. L. Majer [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 65. L. Rada - 9. P. Juráš , 68. Z. Štěpán , 70. D. Zavadil .
Hráči zápasu: A. Heller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petrželka František - BRŮHA Radek, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vejprnice jsou dle mého soudu s Domažlicemi hlavním aspirantem na první příčky. Holýšov se potácí s lepším herním projevem a z Vejprnic odjede bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích