Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v úvodu zápasu vyústila v domácí body


23

Velmi zajímavé utkání proběhlo na hřišti Holýšova, který přivítal Lhotu. Po prvním poločase to vypadalo, že padne v utkání nejméně 10 branek. Ve druhém dějství se však brankostroj zadrhl a povolil se až pro hattrickáře Šperla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Už ve 4. minutě se z branky radoval Martin Švehla, kterého nikdo z domácí obrany nedokázal účelně dostoupit na hranici pokutového území a ten poslal svůj tým do vedení přesnou střelou nahoru k tyči. Vedení však Lhotě nevydrželo dlouho. Už o 2 minuty později uklízel Remiášův centr z úhlu na zadní tyči Václav Šperl. To ale nebylo jeho poslední slovo. Neuběhly ani další dvě minuty a Šperl se prosadil podruhé. Ten využil nepřesné přihrávky v obranných řadách Lhoty a sám proti Rojíkovi vyzrál.

 

V 19. minutě se do Štěpánova centru rybičkou položil domácí kapitán Miroslav Černohorský, který přesnou hlavičkou k tyči navýšil na 3:1. Hosté, jakoby se až teď vzpamatovali a začali opět více ohrožovat domácí branku. Snížit stav na 3:2 se jim podařilo až Matějem Kostkou ve 36. minutě. Ten se prosadil hlavičkou z rohového kopu. A Lhotě k vyrovnání pomohla další standardka. Do vyboxovaného míče po rohovém kopu se opřel Ondřej Kotrnoch, jehož střela proletěla vším, co jí stálo v cestě.

 

Poslední slovo měl Šperl

Šance byly na obou stranách zajímavé, ale v nastaveném trendu z první půle se nepokračovalo. Ve druhém dějství nakonec padla pouze jediná branka, a to v 74. minutě, když do prázdné brány doklepával a hattrick tak dovršil, Václav Šperl. Hosté si následně vypracovali několik zajímavých příležitosti, ve kterých stačilo třeba jen nastavit správně nohu pro doklepnutí míče do sítě. To se však neshledalo s úspěchem.

 

Posledních 5 minut zápasu navíc museli domácí hrát v oslabení. Holýšovský brankář Miroslav Zach musel po dlouhém nákopu za obranu zatáhnout za záchrannou brzdu před velkým vápnem, která pro něj znamenala předčasný konec v utkání. Holýšov do brány poslal náhradního brankáře Bacíka a ten s přehledem utkání dochytal s čistým štítem.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Získali jsme velmi cenné 3 body s těžkým soupeřem. Hosté produkují kvalitní technický fotbal, což se v utkání úplně projevilo. Byli to právě hosté, kteří šli velmi rychle do vedení, ale během pár minut jsme vývoj utkání otočili a v prvém poločase přidali ještě 3. gól. Nepodařilo se nám ubránit standartní situace hostů, kteří z nich ještě do poločasu vyrovnávali. Ve druhém poločase byl vidět taktický fotbal a čekalo se na zaváhání jednoho ze soupeřů a vystřelení vítězné branky. A nakonec jsme se dočkali vítězného gólu my a odnesli si ze zápasu velmi důležité 3 body. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za velkou bojovnost a za přístup k utkání, ke kterému jsme nastupovali bez několika hráčů. Utkání hodnotím jako povedené. Byli jsme hodně efektivní a produktivní, což nakonec rozhodlo o výsledku utkání.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Věřil jsem, že v Holýšově vyhrajeme. I start zápasu tomu nasvědčoval... Dali jsme krásný gól ve 4. minutě, ale než jsem si stačil něco napsat do notesu, tak jsme kvůli individuálním chybám prohrávali 2:1. To se nesmí stávat. Ale musel jsem po třetí brance sáhnout ke střídání, to jinak nešlo. Vůbec bych to nechtěl házet na jednoho hráče, to ne. Byl v tom celý mančaft, jen to potřebovalo změnu. Poté jsme se vrátili dvěma standardkama do zápasu a třeba 30 minut ve druhé půli jsme pak byli lepší. Bohužel nám domácí z jedné střely na bránu za celý druhý poločas dali gól, na který jsme už nedokázali odpovědět. Určitě jsme nebyli horší tým, kromě dvacetiminutového kolapsu v úvodu zápasu jsme hráli dobře. Jen jsme své šance neproměnili. Domácím gratuluji.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , Z. Štěpán [-] , L. Majer [-] (70. T. Honal [-] ) , V. Šperl [-] (90. L. Šlégl [-] ) , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , R. Remiáš [-] (87. Š. Bacík [-] ) , P. Trhlík [-] , J. Kadar [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] (80. J. Langer [-] ) , P. Suda [-] , M. Kostka [-] , V. Sulek [-] (26. M. Kouřil [-] ) - M. Paul [-] , J. Horník [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Zdvořáček [-] - M. Švehla [-] (80. P. Kalabza [-] ) , D. Křížek [-]

ŽK: 31. R. Kraus , 41. R. Remiáš , 44. Z. Štěpán , 50. J. Kadar , 57. J. Valachovič - 8. J. Rojík , 59. J. Horník , 75. M. Paul . ČK: 87. M. Zach .
Hráči zápasu: V. Šperl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křen Jiří - KULHÁNEK Milan, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: remíza

Domácí už potřebuji doma začít vyhrávat, ale proti dobře hrající Lhotě to nebudou mít jednoduché. Zápas skončí remízou a bod navíc získá Lhota.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů