1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice rozdávaly radost ve Staňkově


Branky


23

Nováček soutěže, ale do té doby druhý celek prozatímního pořadí, Sokol Radnice, vyjel do Staňkova zabojovat o další body. Před soubojem věřil Staňkovu pouze jediný tipující a domácí si svého postavení před začátkem byli také vědomi. Jenže hosté byli bezradní, a otevřeli tak Staňkovu cestu k první letošní výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance na obou stranách

Radnice se hned od prvních minut snažily vsítit kontaktní branku, ale když nepomohla jinak velmi dobře hrající obrana domácích, tak se míč zastavil na tyči. Později se hra změnila na souboj o střed pole a lepší držení míče, což se oběma celkům ne moc dobře dařilo. S blížícím se poločase se do šancí dostávali i domácí, zejména po standardních situacích. Avšak ty většinou skončily na rukavicích hostujícího brankáře.

 

Pár minut před koncem využili domácí soupeřovy chyby v rozehrávce a ke střele se dostal Záhoř. Jeho pokus zpomalil zasahující Volák a před brankovou čárou odkopl do bezpečí předtím chybující Brož.

 

Zmar hostů, sláva domácích

Ve druhém dějství se hra hostů nezlepšila. Chybovalo se na všech frontách a jedinou šanci na gól zahodil Kroc, který minul bránu při samostatném úniku. Domácí se s přibívajícím časem dostávali do čím dál nebezpečnějších šancí. Jednu znich zahodil v 72. minutě z 10 metrů sám před brankářem nabíhající Kubina, který vysoko přestřelil.

 

Co se nepovedlo Kubinovi, to se o pár chvil později povedlo Nico Arrammachovi. Ten se po akci přes pravou stranu objevil nikým nehlídán v prostoru penalty s míčem u nohy a s klidem v noze uklidil přesně k tyči. Opaření domácí se pak snažili alespoň o srovnání, to se však nepodařilo. Domácí mohli slavit první výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Do zápasu jsme šli s tím, že bychom chtěli radnického nováčka překvapit a získat nějaký bodík. A to se nám taky po dobrém výkonu podařilo. Hosté mohli jít do vedení, kdy trefili tyč. Naši měli obrovskou šanci těsně před poločasem, když stačilo doklepnout z brankové čáry. Troufnu si říci, že druhou půli jsme Radnice přehráli a měli daleko více vyložených šancí. Jedna tam spadla a jsme všichni moc rádi, jak za klub, tak i za naše fanoušky.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Pro utkání ve Staňkově se nám nepodařilo z různých důvodů sestavit ani nastavit mužstvo tak, aby uspělo. Absence některých hráčů byly pro nás tentokrát značně limitující. Na hřišti jsme nenašli nikoho, kdo by strhl mužstvo správným směrem. Podali jsme velmi slabý výkon, který by nestačil ani v okresním přeboru. Domácímu mužstvu gratuluji, k výhře jim stačila jen snaha a bojovnost.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Bozděch [-] (89. A. Kolros [-] ) , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] , T. Pitipáč [-] (90. O. Hrdina [-] ) , P. Váchal [-] (73. N. Arrammach [-] ) , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , T. Doležal [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - J. Klír [-] , D. Rýdl [-] , M. Krč [-] , P. Valenta [-] - D. Krč [-] , D. Fencl [-] (73. M. Habr [-] ) , Š. Huttr [-] , L. Brož [-] - D. Kroc [-] (83. L. Paleček [-] ) , P. Aubrecht [-]

ŽK: 23. T. Doležal - 56. M. Krč , 61. P. Aubrecht , 83. L. Brož , 90. J. Klír .
Hráči zápasu: N. Arrammach , F. Dolejš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jiří - KULHÁNEK Milan, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Domácí překvapili bojovným výkonem v minulém kole, kdy hráli o body do posledních minut, ale proti výborně hrajícím Radnicím opět žádné body nezískají, i když věřím, že to pro Radnice nebude jednoduché vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů