0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalty rozhodovaly o bonusovém bodu v Černicích


Branky


24

Velmi zajímavý duel se odehrál na hřišti v Černicích. Ten nakonec skončil bezbrankovou remízou a o druhém bodu rozhodovaly až penalty, nicméně fotbalově to byl povedený zápas z obou stran

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na utkání byl přílomen fotograf Bohumil Netušil, který nám do galerie zachytil nespočet zajímavých momentů z utkání.

 

Utkání přineslo řadu zajímavých akcí i gólových příležitostí, a to zejména na straně hostů. Ti se mohli několikrát dostat do vedení, ale své šance prohospodařili. Černice těžké utkání v obranné fázi zvládly a byly blízko i druhmu bodu v penaltovém rozstřelu. 

 

Do páté série penalt vstupovali domácí s vedením 3:2 a s tím, že soupeř dvakrát neskóroval. Stačila tedy jediná proměněná penalta a druhý bod by byl doma. To však domácí fotbalisté prováhali, soupeř v páté sérii srovnal na 3:3. Následná přestřelka skončila i na brankářích, když svůj pokus neproměnil domácí Daněk a následně své zaváhání nenapravil. Hosté tak mohli slavit druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Dnes jsme díky obraně a brankáři, který chytil dvě tutovky hostí, ubránili bod. Do útoku jsme opět byli nepřesní a ani jednoho brankáře hostí neohrozili. Škoda, že jsme prohospodařili druhý bod, protože jsme měli dvě penalty na rozhodnutí při první pětici hráčů.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Domácí tým je letos v dobré formě a my jejich sílu plně respektovali. Ale i přesto jsme si jeli, jako vždy, pro tři body. Před utkáním jsme měli problém s poskládáním kádru na zápas. Z důvodu zranění nebo nemoci jsme měli k dispozici 10 hráčů i proto, že náš A tým měl podobné problémy se sestavou a pochopitelně musel využít všech hráčů širšího kádru, kteří nám občas vypomáhají. Naštěstí nám vyšel vstříc trenér dorostu a na zápas jsme využili výpomoci hned třech hráčů, kteří se všichni do utkání zapojili. Myslím si, že jsme v zápase tahali za delší konec a domácí jsme dokázali přehrávat hlavně v druhém poločase. Bohužel jsme v druhé půli neproměnili asi tisíci procentní šanci, ale to už je fotbal. Všichni zaslouží pochvalu a jsem na kluky hrdý za jejich výkon. Naštěstí se nám podařilo urvat i druhý bod z penalt, kterých já zastáncem nejsem, ale když je ta možnost, jsem za bod navíc rád.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Petr [-] , J. Mastný [-] (85. P. Toman [-] ) , M. Vít [-] , M. Pinc [-] (58. K. Fürbacher [-] ) - F. Švejda [-] , M. Skala [-] - J. Peterka [-] , P. Eger [-] (74. E. Eger [-] ) , K. Zeliński [-] (85. M. Chvojka [-] ) , T. Hrach [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] (44. L. Červený [-] ) - D. Sedláček [-] , O. Sloup [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] - A. Vlček [-] , M. Hoang [-] (84. L. Korelus [-] ) , D. Soupír [-] - P. Javorský [-] , M. Chodora [-] (84. P. Baumann [-] ) , Z. Peroutka [-] (68. M. Schneider [-] )

ŽK: 25. M. Vít , 66. J. Peterka , 92. K. Fürbacher - 38. A. Vlček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Domažlic přijedou do Černic s cílem vyhrát a myslím, že se jim to i podaří a ze zápasu si domu povezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích