1:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černí baroni vyplenili stříbrské doly!


Branky


52. R. Hřebík - 17. T. Knapp , 21. T. Knapp (p.) , 32. A. Viktora , 47. R. Rous , 48. T. Knapp , 56. T. Knapp , 68. P. Váňa
23

Celkem 8 branek padlo na hřišti Baníku Stříbro, bohužel pro domácí, sedm z nich do jejich sítě. Už o poločase bylo o vítězi rozhodnuto, to ale nenechalo hosty při chuti a stříleli dál jak za války.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick do poločasu

V úvodních minutách mělo Stříbro nějaké šance na ohrožení branky, ale po nuceném střídání Petra Pance z Nepomuku, se do toho hosté pustili s grácií a do poločasu nasázeli domácímu Baníku čtyři branky. Hned u třech byl podepsán Tomáš Knapp, a jednu vsítil Antonín Viktora. Nepomuk hrál velmi dobře a jeho herní pohoda se přesunula i do druhého dějství.

 

Knappovi to nestačilo

Po jednom novém hráči bylo na každé straně do úvodu druhé půle vystřídáno a na straně Nepomuku se jednalo o vydařenou volbu. Hned ve druhé probíhající minutě se gólově prosadil střídající Radek Rous, aby zkompletoval bůra ve stříbrské síti. 

 

Stříbro zaznamenalo čestnou branku, kterou o pár minut později vsítil kapitán Baník, Radek Hřebík, ale to bylo z jejich strany vše. Za hosty do konce zápasu přidal svou čtvrtou branku v utkání Tomáš Knapp a z branky se také radoval další střídající hráč, Petr Váňa. Domácí tak museli na svém hřišti zkousnout vysokou porážku 1:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Asi není třeba dlouze hodnotit výsledek, ten je jednoznačný pro Nepomuk. Do 15. minuty jsme měli asi tři slušné příležitosti na vstřelení branky, bohužel jsme nedali. Pak nastala série individuálních chyb a bylo hodně rychle po zápase. Gratulace hostujícímu týmu k sebevědomému výkonu.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: I přes to, že se nám na začátku utkání zranil jeden z hráčů a museli jsme tak z kraje nuceně střídat, jsme ve Stříbře zaslouženě vyhráli. Před zápasem jsme chtěli body, ale věděli jsme, že je to tam ohromně těžké. Všichni kluci ale hráli výborně a i když Knapp dával 4 branky, tak bych chtěl hodnotit výborný týmový výkon. I mladému brankáři z dorostu se zápas povedl.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (67. O. Kertis [-] ) , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] , D. Tůma [-] (46. R. Skopový [-] ) , J. Kolena [-] (67. Z. Pašek [-] ) , D. Kasl [-] (56. O. Pavlas [-] ) , M. Vyšín [-] (73. M. Haas [-] ) , D. Donate [-] , M. Vyšín [-] , R. Hřebík [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - P. Panc [-] (15. M. Skala [-] ) , J. Kozák [-] (71. M. Berkovec [-] ) , J. Nový [-] (57. P. Váňa [-] ) , A. Viktora [-] (46. R. Rous [-] ) , D. Šmíd [-] (71. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 74. M. Berkovec .
Hráči zápasu: T. Knapp , M. Flandera , M. Baran .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PETRŽELKA František, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Bitva dvou týmu, která u mě nemá jasného favorita, ale s aktuální formou hostů bych tipoval jejich vítězství za 3 body.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů