3:1
(2:1)
33. J. Petr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma zvládla souboj s Černicemi


Branky


9. D. Křížek , 34. M. Vít (vl.) , 72. M. Švehla - 33. J. Petr (p.)
23

Domácí celek nastupoval do utkání značně oslaben, ale na výkonu to nebylo takřka znát. Na závěrečném výsledku se podílely nešťastné odrazy, vlastní gól, penalta...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křížek normální gól prostě nedává

Smolný začátek čekal černickou obranu. V 9. minutě vybojoval na středu hřiště míč Kotrnoch a vyslal rozběhnutého Zdvořáčka. Ten následným zblokovaným centrem našel do branky dobíhajícího Davida Křížka, který zády k bráně s nohou skoro za ušima, vsítil úvodní branku zápasu. Zřejmě ani on sám neví, jak se míč do sítě dostal, každopádně nebýt nešťastného zásahu obránce, míč by zřejmě pokryl hostující brankář.

 

Ve 32. minutě se po nákopu za obranu dral hostující Chvojka, kterého už v šestnáctce stáhl k zemi Kouřil a sudí nařídil penaltu. Tu bezpečně proměnil Petr Jan. Remízový stav však hostům dlouho nevydržel. O minutu později si po přímém kopu nešťastně srazil míč do sítě Michal Vít a bylo to opět o branku pro domácí. 

Pojistku přidal Švehla

Bojovný druhý poločas, po kterém se tvořily šance na obou stranách, rozhodl v 72. minutě Martin Švehla, který do prázdné brány doklepl přihrávku Ondry Kotrnocha. Velmi povedená akce domácích, kteří si několikrát pohlídali ofsajdové postavení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Před utkání jsem se napočítal čísla 10... 10 hráčů z naší soupisky, kteří z různých důvodů nebyli přítomni na tento zápas. Dostalo tak šanci několik hráčů, kteří pravidelně nehrají a nechci říci, že jsem se obával výsledku, ale určitá kvalita šla dolů. Nicméně bojovností na hřišti a pěkným fotbalem jsme nakonec zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Trochu jsme se také potýkali s omluvenkami ráno před zápasem a ještě se nám lehce zranil brankář při rozcvičení. První náznaky dvou šancí jsme měli my, ale opět slabé zakončení. Za to nás domácí z první šance potrestali. Pak Daněk vychytal tři šance domácích a zase my vyrovnali z penalty. Utkání jsme si prohráli minutu po vyrovnání, kdy zbytečně vytvoříme standardku pro domácí z které si dáme vlastní gól. Utkání bylo dále vyrovnané, jako po celý zápas, ale naše snaha dát gól ze hry byla velmi slabá a nepřesná.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - V. Sulek [-] , M. Kouřil [-] , M. Kostka [-] , J. Horník [-] - M. Matas [-] , O. Kotrnoch [-] (88. M. Varga [-] ) , A. Vlček [-] , J. Zdvořáček [-] (65. J. Eliášek [-] ) - M. Švehla [-] , D. Křížek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - K. Fürbacher [-] , M. Pinc [-] , M. Vít [-] , J. Mastný [-] , J. Petr [-] - P. Eger [-] , K. Zeliński [-] (78. P. Mastný [-] ) , T. Hrach [-] - F. Švejda [-] (63. P. Toman [-] ) , M. Chvojka [-] (72. J. Pipaš [-] )

ŽK: 32. M. Kouřil , 39. J. Zdvořáček , 47. O. Kotrnoch - 48. M. Chvojka , 85. P. Eger .
Hráči zápasu: M. Kostka , O. Kotrnoch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: remíza

Souboj velmi kvalitních a kvalitně vedených celků skončí plichtou… Ten nesmysl co se po remíze kope, mě nezajímá, takže druhý bod netipuji. Do fotbalu to nepatří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza