2:1
(1:0)
51. R. Dyk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól přímo z rohu rozhodl o prvním domácím vítězství Rapidu


Branky


10. J. Kadlec , 63. J. Harmady - 51. R. Dyk
23

Šlo vlastně o 6 bodů, ani jeden z týmu nezačal sezónu dle představ. Domácí si byli vědomi tíhy okamžiku a úvod zápasu byla na jejich kopačkách cítit nervozita, aktivnější byli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích

Paradoxně šli v 10. minutě do vedení domácí, kdy se snažil ze standardky překvapit Harmady hostujícího gólmana, který skrytou střelu vyrazil pouze před sebe a Josef Kadlec pohotově dorazil. Od té doby byli domácí po celý první poločas aktivnější, vytvořili si několik slibných šancí, ale pojistkou v podobě 2. gólu žádná neskončila. Stříbro s omlazeným kádrem mělo pouze několik šancí z rohů.

Gól přímo z rohu slavil úspěch

Na začátku 2. poločasu vyrovnal po nedůrazu v domácím vápně Radoslav Dyk střelou do šibenice a bylo to zase vyrovnané. V 63. minutě si však domácí vzali vedení zpět, když se neuvěřitelně trefil Jan Harmady přímo z rohu do branky.

 

Na hřišti se poté trochu přiostřilo. Za zmínku stojí 74. minuta, kdy hostující Kohut nevybíravě dohrál brankáře Lišku, který si to nenechal líbit a oba viděli žlutou kartu, pro Kohuta byla však druhá a musel do sprch. Stříbro vrhlo vše do útoku a přišla jejich šance, kterou však bravurně vychytal nadvakrát Liška. Rapid tedy konečně zabral v domácím prostředí a dostal se bodově těsně před Stříbro.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Stříbro přijelo s omlazeným kádrem a hrál se víceméně vyrovnaný zápas. Výhru jsme ale potřebovali jako sůl a myslím, že jsme nakonec byli o ten malý kousek lepší a konečně jsme doma bodově zabrali.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Filipčík [-] , J. Holík [-] (83. P. Řezníček [-] ) , P. Nový [-] , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (55. O. Pavlas [-] ) , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] , D. Tůma [-] (85. O. Kertis [-] ) , J. Kolena [-] , D. Kasl [-] , R. Skopový [-] (55. Z. Pašek [-] ) , A. Kohut [-] , M. Vyšín [-] (85. V. Gontkovič [-] ) , R. Hřebík [-]

ŽK: 28. J. Kadlec , 67. J. Holík , 74. J. Liška , 76. R. Klekner , 90. P. Řezníček - 49. A. Kohut , 77. J. Kolena . ČK: 74. A. Kohut .
Hráči zápasu: J. Harmady .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽELKA František, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra domácích

Jaromír Mysliveček je velký trenér a s Pavlem Šimsou mužstvo připraví přes týden k dobrému výkonu proti nepříjemnému Stříbru. Body zůstanou na Lopatárně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů