3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk otáčel a navázal na předchozí výhry


Branky


24. R. Rous , 31. T. Knapp , 55. A. Viktora - 4. V. Šperl , 78. L. Majer
22

Nepomuk se v Radnicích nastartoval k tříbodovým ziskům a od té doby ani jednou neztratil. Za to Holýšov má výsledky jak na houpačce a jejich silný útok zatím není tolik vidět, jako v minulých letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ještě do poločasu otočili

První branku zápasu zaznamenal Václav Šperl, který už ve 4. minutě rozvlnil domácí síť a Nepomuk musel od počátku dotahovat. Naštěstí pro domácí celek, hosté polevili na intenzitě a často chybovali. Vyrovnání tedy bylo otázkou času, a po dvaceni minutách se tak stalo. Branka na 1:1 byla připsána Radku Rousovi, i když hostující obrana na tom měla také podíl. Následný tlak domácího celku korunoval brankou na 2:1 Tomáš Knapp, a poslal tak svůj tým před přestávkou do vedení.

Nevyužitá gólovka zamrzela

Z kraje druhého poločasu se do velké šance dostal opět Šperl, ale svou šanci neproměnil, což se zdálo být klíčové. Následně se totiž po pěkné akci na pár doteků prosadil domácí sniper Antonín Viktora, který poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Hosté ještě ke konci zápasu zabrali a vytvořili si několik příležitostí, z nichž však jen jediná skončila brankou. V 78. minutě se prosadil Lukáš Majer. Alespoň srovnat se však hostům nepodařilo, a Nepomuk tak mohl slavit čtvrtou výhru v řadě, přičemž všechny byly o jedinou branku.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Standardně jsme dostali brzkou branku a opět po neskutečné chybě. Po vyrovnání jsme ale měli až drtivý tlak, který jsme nakonec zužitkovali brankou na 2:1. Ve druhé půli hosté zabrali a mohli Šperlem srovnat. Naopak jsme ale navýšili vedení a zbytek zápasu si i přes inkasovanou branku pohlídali.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Celkově jsme odehráli špatné utkání, přestože jsme šli v úvodu zápasu do rychlého vedení. Zbytek prvního poločasu jsme nezvládli a po fatálních chybách odcházeli do kabin s jednogólovým mankem. V úvodu druhého poločasu jsme inkasovali 3. gól po další chybě a o utkání bylo prakticky rozhodnuto. Posledních 20 minut jsme se herně zlepšili, ale to bylo pozdě. Přístup k utkání je pro mě zklamáním a věřím že příští zápasy předvedeme úplně jiný výkon.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (84. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (75. J. Nový [-] ) , R. Rous [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (46. J. Kozák [-] )

FK Holýšov
M. Zach [-] - Z. Štěpán [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] (56. P. Trhlík [-] ) , L. Majer [-] (64. D. Šobr [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] , R. Remiáš [-] (46. L. Šlégl [-] )

ŽK: 63. T. Voráček , 68. R. Rous , 85. M. Baran , 89. T. Knapp - 38. R. Kraus , 77. P. Trhlík .
Hráči zápasu: M. Kašpar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - HÁJEK Zdeněk, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra hostů

Nepomuk se zvedá a zvlášť doma je nepříjemný. Jirka Jakš má ale dopředu skvělé hráče a Havlíček se Šperlem rozhodnou o těsné výhře 1-2 pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích