1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O utkání rozhodla jediná branka


Branky


22

Černice chtěly navázal na bodový zisk z víkendového kola a Stříbro, který se výsledkově zatím trápí, měl být ideálním soupeřem. Jenže to tak jednoduché pro plzeňský tým nebylo a o utkání nakonec rozhodla jedna šťastná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačí nastavit nohu

Běžela 14. minua zápasu, když se domácí přes levou stranu obrany dostali do vápna a do pokusu Martina Skaly vytrčil před před brankou nohu Filip Švejda, který upravil skóre na 1:0.

 

Šancí bylo pak na obou stranách požehnaně, avšak ani jeden z týmů se prosadit nedokázal. Své šance do konce zápasu měl jak domácí Švejda, Eger nebo Peterka, tak na druhé straně Bůžek či střídající Pešek. Ale oba brankáři byli proti změně skóre, a tak se rozešli po závěrečném hvizdu za výsledku 1:0 pro Černice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Těžký zápas, kdy se nám nedařilo střelecky potvrdit naší šťastnou branku ze začátku utkání. Soupeř neustále hrozil brejky a jedinou nebezpečnou šanci v závěru zlikvidoval Daněk.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Utkání s domácími Černice nám opět nevyšel výsledkově, kdy dostáváme hloupé a zbytečné branky po vlastních chybách. V letošní sezóně jsme se ještě nedostaly do vedení v zápase, vždy pouze dotahujeme výsledek. Stejně tak tomu bylo i v Černicích, brzo jsme inkasovali a těžko se nám potom vytvářely šance do dobře zorganizované obrany domácích, kteří se i poté spoléhali na rychlé brejkové situace, při nichž nás opět podržel několika skvělými zákroky gólman Dolejš. Naše hra už má nějaké náznaky zlepšení, ale tým je momentálně hodně mladý, stále nemůžeme ani počítat se střelcem Lanfanchim a ty zkušenosti nám potom trošku chybí, hlavně v ofenzivní části hry.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - F. Švejda [-] (61. K. Fürbacher [-] ) , P. Mlnařík [-] , J. Mastný [-] , M. Vít [-] , J. Petr [-] - M. Skala [-] , E. Eger [-] (83. P. Toman [-] ) - T. Hrach [-] , J. Peterka [-] , K. Zeliński [-] (76. M. Müller [-] ) -

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - J. Kolena [-] , A. Kohut [-] , D. Donate [-] , T. Vejvoda [-] , O. Pavlas [-] (67. Z. Pašek [-] ) , T. Bůžek [-] , R. Hřebík [-] , D. Kasl [-] (74. R. Skopový [-] ) , J. Korynta [-] , J. Petrlák [-] (33. O. Kertis [-] )

ŽK: 62. J. Petr , 91. J. Mastný - 74. T. Bůžek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - PETRŽELKOVÁ Kateřina, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Černice doma neztratí ani bod i když nemají úplně vydařený začátek.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Černice výhra, doma budou velice silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích