Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota byla produktivnější, a proto brala všechny body


Branky


22

Dva tradiční soupeři v Krajském přeboru se střetli na vejprnickém trávníku. Ač výsledek může hovořit jednoznačně pro hosty, hra tomu po téměř celý zápas neodpovídala. Lhota však byla produktivnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Hra v prvním poločase byla velmi vyrovnaná. Oba týmy chtěly hrát fotbal a jen branková konstrukce odmítala pokusy o vstřelení branky. A to až do 43. minuty, kdy po chybě v rozehrávce autového vhazování uzmuli hosté vejprnickým na dvakrát míč a z 25 metrů napřáhl Ondřej Kotrnoch. Couvající brankář už se nedokázal lépe odrazit a míč zapadl přesně k jeho pravé tyči.

Standardky rozhodly

Druhou půli začali domácí na výbornou. Už ve 48. minutě si vytvořili zajímavou křídelní akci, na jejímž konci byl do prázdné brány zakončující Lukáš Kuhajda a bylo vyrovnáno. Vyrovnaná hra trvala až do 62. minuty, která byla pro celý vývoj utkání zlomová. Po několika hlavičkách ve vápně domácích, se k té své dostal lhotecký Matěj Kostka, který využil špatně vyběhnutého brankáře domácích aupravil výsledek na 1:2.

 

Domácí se začali hnát za srovnáním, nebyli však produktivní a vzadu nechávali okénka pro hosty. Další branka padla opět ze standardní situace, a to už byla pro domácí tým konečná. V 77. minutě naskočil na centr Jakub Šroubek a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Poslední branka utkání od lhoteckého Pavla Kalabzy pak už výsledek utkání neřešila, jelikož probíhala 89. minuta. Avšak opět přišla po zbytečné chybě uprostřed hřiště a jmenovaný střelec pak dlouhým pokusem přehodil vracejícího se brankáře domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Rozhodujícím zlomem v utkání byla branka na 1:2 ze standardní situace, který rozhodl. My jsme se pak snažili hrát o všechno, ale z toho vyústily další branky a dopadlo to jak to dopadlo. Vlastně jsme asi do 60. minuty byli lepším týmem, i se na nás pěkně dívá, jelikož držíme míč a kombinujeme. Měli jsme ale smůlu v zakončení, což Lhota neměla a z minima vážných příležitostí vytěžila maximum.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Měl jsem ze začátku problém se zálohou, jelikož se nám zranil Michal Křížek, tak jsem doprostřed musel dát Ondru Kotrnocha. Dlouho pak byla hra vyrovnaná a jakmile jsme dali dvě branky ze standardek, věděl jsem, že vyhrajeme. Kluci to výborně odbojovali. Hra byla vyrovnaná, vyhráli jsme zejména díky lepší produktivitě.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křen [-] (46. R. Baxa [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , L. Kuhajda [-] (72. D. Král [-] ) , A. Kolář [-] , J. Bayer [-] , J. Bernard [-] , F. Heindl [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] (87. P. Kalabza [-] ) , J. Horník [-] , M. Kouřil [-] (69. P. Suda [-] ) - M. Křížek [-] (11. V. Sulek [-] ) , M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] - J. Zdvořáček [-] , J. Eliášek [-]

ŽK: 30. T. Kotva , 40. A. Heller , 71. A. Kolář , 72. R. Baxa , 91. J. Bernard - 43. M. Kostka .
Hráči zápasu: J. Šroubek , T. Štverák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - MIFKOVÁ Hedvika, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: remíza

Narazí na sebe kvalitní mužstva, proto očekávám remízu a domácí to urvou na penalty.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vejprnice si musí vynahradit nečekanou ztrátu z víkendu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích