2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika uhájila domácí neporazitelnost


Branky


22

"Benfika", jak se rezervě domažlického celku nazývá, chtěla napravit výsledek posledního utkání ve Zruči, kde prohrála 2:1. Nečekalo jí však nic jednoduchého. V cestě za úspěchem stál celek, který nutně potřebuje začít sbírat body, bez ohledu na kvalitu soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snadná práce pro Koreluse

Domácí začali utkání lépe.Už ve druhé minutě se po rohovém kopu k dorážce míče, který holýšovský Zach neudržel, dostal Tomáš Korelus, který se zakončením neměl problém. Další branku vstřelil Jakub Teršl až ve 36. minutě, kdy vystihl chybnou přihrávku na středu hřiště, sám obešel po lajně, co se mu postavilo do cesty a z úhlu prostřelil hostujícího gólmana. Do přestávky už se výsledek jen udržel. Domácí se snažili ještě do třetice na svého soupeře kombinačně vyzrát, ale jejich pokusy byly nepřesné.

Klidný průběh druhé půle bez výrazných šancí

Zajímavou příležitost měli v 53. minutě holýšovští, a to přímý volný kop z 20 metrů. První pokus však skončil na zdi a druhý vedle branky. Obdobnou příležitost zahodili i domácí v 61. minutě. Pokus Ivo Vojtka však mířil do břevna a následná dorážka už neměla razanci na ohrožení branky. A jelikož se zbytek utkání spíše dohrával a domácí celek si výsledek s přehledem pohlídal, ukončil sudí zápas za stavu 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Včerejší zápas byl náš letos nejpovedenější. Od první minuty jsme soupeře přehrávali a opět se nám podařilo dát brzký gól. V první půlce jsme ještě jeden gól přidali a zápas jsme si kontrolovali až do konce, ještě jsme mohli využít nějaké šance a vzhledem ke kvalitě soupeře jsem rád za dobrý výkon, tři body a hlavně konečně nulu vzadu.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Průběh zápasu byl ovlivněn rychlým golem domácích. V dalším průběhu utkání se projevila herní vyspělost domácího týmu, který byl lepší v držení míče a když zvýšil náskok na 2:0, dostal se před poločasovou přestávkou do velmi výhodné pozice. Druhý poločas jsme se nedostali k žádné vážnější brankové situaci a zápas se poslední půl hodinu prakticky dohrával. Domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Chodora [-] (86. P. Vogeltanz [-] ) - I. Vojtko [-] , K. Jahn [-] , V. Černý [-] (63. P. Javorský [-] ) , J. Teršl [-] (63. O. Sloup [-] ) , M. Hojda [-] , D. Soupír [-] , D. Sedláček [-] , A. Vlček [-] (78. M. Kubica [-] ) , T. Korelus [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , D. Šobr [-] (46. J. Havlíček [-] ) , J. Vnouček [-] (62. Z. Štěpán [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (62. T. Honal [-] ) , R. Remiáš [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 31. A. Vlček , 81. P. Javorský - 83. R. Kraus . ČK: 81. P. Trhlík .
Hráči zápasu: T. Korelus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KASTL Jan, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Jiskra si doma s přehledem poradí s Holýšovem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domažlice mají pomalejší rozjezd, ale už by se měli pomálu zvedat herně ke svým bývalím výkonům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích