1:2p.
(0:1)
33. T. György (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko v závěru ztratilo výhru, odvezlo si alespoň 2 body


Branky


86. V. Šperl - 33. T. György (p.)
25

Holýšov měl být po celkem zajímavém posílení soupisky jedním z týmů, které se budou pohybovat v popředí tabulky. Začátek sezóny se jim ale úplně nevydařil a horko těžko doma vybojovali alespoň bod s Nýrskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarolím podržel Nýrsko

Pokud by domácí tým proměnil vše, co si během prvních 20 minut vytvořil, bylo by po zápase. To by ale v bráně nesměl být František Jarolím, který držel Nýrsko nad vodou perfektními zákroky a těžko říct, zda ho jen nechtěli spoluhráči nechat vyniknout. Zbytek poločasu pak už spíše odpočíval, jelikož se právě nýrští dostávali do hry. Po chybách v obraně byl proti domácímu celku nařízen pokutový kop, který ve 33. minutě proměnil kapitán Nýrska, Tomáš György a když si těsně před koncem poločasu nechal dát druhou žlutou kartu Trhlík, odcházel hostující celek do šaten spokojen, s vyhlídkou lehčího průběhu ve druhém dějství.

Nevydařená přesilovka

Tomu však průběh druhého poločasu úplně nenasvědčoval. Ano, Nýrsko bylo více na míči, tvořilo hru a dobře kombinovalo. Nicméně se až moc hnali za uklidňující brankou, že zapomněli na kvalitu v holýšovském útoku. A to se jim stalo osudným. V 86. minutě se po zdařilé kombinaci dostal ve vápně k míči Václav Šperl, který se tváří v tvář Jarolímovi už nemýlil a srovnal stav na 1:1. Další branku zápas nepřinesl, a tak přišly na řadu penalty.

Rozstřel nakonec vyzněl v poměru 3:5 lépe pro Nýrsko

 

ZÁZNAM UTKÁNÍ JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT ZDE



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér domácích: Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a prvních 20 minutách se hrálo pod naší taktovkou. Vytvářeli jsme si velké brankové příležitosti, bohužel žádnou z nich jsme neproměnili a naše produktivita byla nulová. V brance hostů se zaskvěl několika vynikajícími zákroky Franta Jarolím. Ve druhé polovině prvního poločasu převzali iniciativu hosté k čemuž jim dopomohly naše hrubé individuální chyby a výsledkem byl pokutový kop a také vyloučení našeho hráče. S mužstvem jako je Nýrsko prohrávat v poločase 1:0 a navíc být oslabení o jednoho hráče, je velmi složité, přesto kluci nesložili zbraně a bojovali celých 90 minut. Kýžené vyrovnání přišlo těsně před koncem. V pokutových kopech pak byli šťastnější hosté, kteří si odvezli dva body. Je to 3. zápas v řadě, kdy jsme doháněli brankovou ztrátu a věřím, že pokud se prosadíme v utkání jako první tým, výsledek bude lepší a body se dostaví. Nezbývá nic jiného, než pracovat dál a snažit se přivést nějaké body ze hřišť soupeřů. V tomto týdnu zajíždíme do Domažlic a do Tlumačova kde získat body nebude vůbec jednoduché.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: Včerejší zápas jsme podle mého názoru, vzhledem k tomu co chceme hrát, nezvládli. Začátek byl špatný, moc špatný, nebýt Jarolíma, bylo by to 3:0 v 10. minutě. Byly jsme všude daleko a bez důrazu. Až později jsme se zvedli a do poločasu jsme byli určitě lepší. Domácí měli sice nějaký náznaky z brejků nebo nakopnutých balónů, my ale drželi střed hřiště a dostávali jsme se taky do šancí. Penalta nás uklidnila, do toho červená karta tak to vypadalo dobře. Druhá půle ale od začátku do konce špatná, řekl bych, z taktického hlediska jsme hráli špatně. Pořád jsme se hnali někam za druhým gólem a nechávali otevřená zadní vrátka, úplně nesmyslně. Žalostní zakončení k tomu všemu a to, o co jsme si koledovali přišlo a dostali jsme chvíli před koncem na 1:1. Pecky jsou loterie… Takovéto zápasy musíme zvládat, mrzí mě, že jsme to nedohráli ke třem bodům.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - A. Němec [-] (36. J. Vnouček [-] ) , R. Kraus [-] (81. P. Juráš [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] , R. Remiáš [-] (80. L. Majer [-] ) , L. Šlégl [-] (46. D. Šobr [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - L. Hájek [-] (52. J. Pavlík [-] ) , I. György [-] (58. P. Výtisk [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] (58. I. Varga [-] ) , M. Trumpeš [-] (75. M. Kužma [-] ) , T. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Brabec [-] , J. Kopřiva [-]

ŽK: 33. J. Valachovič , 40. P. Trhlík , 72. M. Černohorský - 57. I. György , 85. P. Výtisk , 89. J. Kopřiva . ČK: 44. P. Trhlík .
Hráči zápasu: V. Šperl - F. Jarolím .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pena Miroslav - HÁLEK Pavol, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra hostů

Přikláním se k Nýrsku, ale bude to určitě vyrovnané utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích