Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice jsou stále neporažené


Branky


25

Nováček soutěže z Radnic na Rokycansku se ve vyšší soutěži rozkoukal celkem rychle. Po dvou čtyřbrankových výhrách přidaly Radnice na půdě Chotíkova další a nečekaně tak po úvodních kolech vévodí tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastná ruka a branka do šatny

První minuty zápasu byly vyrovnané, postupně se však do ohrožení branky více dostávali hosté, jejichž první pokusy ještě domácí obrana zlikvidovala. Zlom nastal v 15. minutě, kdy byl za nešťastnou ruku ve vápně domácího Denka nařízen pokutový kop. K němu se postavil Jan Esterka, kterému byl jeho první pokus lapen, avšak vyražený míč k němu opět doputoval a na podruhé se nymýlil.

 

Druhou branku přidal o deset minut později Pavel Aubrecht ml., který si se svými 170 cm naběhl mezi vysoké stopery Chotíkova a hlavou zakončil Krocův centr od rohového praporku. Následovalo několik spálených šancí z kopaček hostů a osmělili se i domácí, jenže mířili nepřesně. Následně došlo k prvnímu přeskupení sil v domácím celku a prvnímu střídání.

 

Přesto se Chotíkov dokázal chytnout a v posledních chvílích prvního poločasu vstřelil "šatňáka". Po kombinaci na pravé straně a prvním odvráceném centru se ke sražené střele dostal Stehlík, ta přeskočila hostujícího brankáře a na zadní tyči z blízka uklízel Miroslav Lopata.

O výhře hostů rozhodl Polášek

Gól do šatny rozhodí každý celek, pokud se mu hned z kraje poločasu nenabídne možnost skóre navýšit. To přesně podcenil Chotíkov a po nepřesné rozehrávce se do úniku dostal František Polášek, který stíhán domácí obranou na hranici pokutového území napřáhl a zavěsil míč nechytatelně do levého horního rohu. Aby toho nebylo málo, v 56. minutě přidal další branku. Aubrechtův centr nedokázal domácí brankář vyškrábnout nad břevno, od břevna se tak míč odrazil přesně na kopačku Poláška a ten ostrou ranou k tyči zakončil. 

 

Následovala až do konce utkání velmi slabá pasáž rozhodčích, kteří několikrát špatně posoudili, spíše neposoudili, ukládání žlutých karet na obou stranách hřišť, ať už za slovní útoky vůči nim, nebo za hrubost, která byla k blížícímu se konci zápasu k vidění častěji. Už jen maličkostí se tak mohou zdát chybně zapsané časy vstřelených branek, nebo i jméno čtvrtého střelce Radnic, kterým dle zápisu měl být David Kroc, avšak jím byl právě zmíněný Polášek.

 

Domácí se i díky pohodlnější hře radnických dostávali v poslední půlhodině hry více do tempa a z povedené kombinace nakonec těžil brankou v 65. minutě David Míka, který střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Tato branka domácí nakopla a dostávali se čím dál více na dostřel branky. Byli však obranou Radnic dobře pokrýváni a mnohdy i vytlačeni na vlastní polovinu.

 

V 77. minutě se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu po střetu brankáře Voláka s domácím Lopatou. Ten však přišel až poté, co Volák vyrazil střelu hlavičkujícího Lopaty a následně se oba potkali pohybem. Hosté se pak už do vážnějšího ohrožení branky nedostali a domácím končila kombinační hra na radnické obraně, případně v zámezí. Rozhodčí následně celému závěru a na nervy domácího celku, nasadil korunu, když po celkem čtyřech střídáních ve druhém poločase a několikrát na dlouho přerušené hře nenastavil ani minutu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér domácích: Zasloužená prohra. Odehráli jsme zatím nejhorší zápas sezony a to i přesto, že informací jsme měli o soupeři dostatek. Na hřišti to však vidět nebylo a pro mě je to veliké zklamání. Někteří důležití hráči chyběli a ti co šanci dostali se bohužel s úrovní soupeře nedokázali vyrovnat. Hodinu zápasu byli Radnice jasně lepší, poslední půlhodinu jsme převzali iniciativu zase my, ale náskok hostů byl již velký. S formou se v tomto zápase nepotkali ani všichni tři sudí kteří byli nepřesní na obě strany a přispěli k nervóznímu konci zápasu.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér hostů: Každý získaný bod v krajském přeboru je pro nás výrazný bonus a nám se po solidním výkonu podařilo odvést z Chotíkov všechny tři. Bylo patrné, že se na nás Chotíkov připravoval, ale i my jsme měli své informace a herní plán, kterého jsme se dokázali držet po celé utkání. Kluci dokázali zachovat klidnou hlavu, na hřišti si přirozeně pomáhali a v zakončení byli znovu efektivní. Naprosto zasloužená výhra na hřišti silného soupeře.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
R. Mařík [-] - M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , A. Cirok [-] , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , L. Stehlík [-] (76. P. Černý [-] ) , K. Klepal [-] , M. Míka [-] (87. S. Sibal [-] ) , T. Denk [-] , R. Vomáčka [-] (24. J. Adlt [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - J. Klír [-] (87. T. Kroc [-] ) , M. Krč [-] , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (70. Š. Huttr [-] ) , L. Brož [-] - F. Polášek [-] (90. L. Paleček [-] ) , D. Kroc [-] , P. Aubrecht [-] (70. D. Krč [-] )

ŽK: 50. B. Buchta , 58. A. Cirok , 78. P. Kučera - 83. F. Polášek , 85. D. Fencl .
Hráči zápasu: F. Polášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŠKARDA Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Radnice v laufu, ale Chotíkov je kvalitní a zkušené mužstvo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza