3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Korynta poslal zápas do penalt a k prvním bodům pro Stříbro


Branky


25

Minulý rok se lépe dařilo celku z Horní Břízy, který na půdě Stříbra vyválčil všechny body po výsledku 0:2. Na to chtěli domácí zapomenout a hnáni bodovou ziskuchtivostí se jim podařilo svého soupeře v penaltové loterii předčít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro tahalo za kratší konec

Vstup do utkání byl na obou stranách nevyrovnaný a hodně se chybovalo. Hosté se snažili svého soupeře předčít kombinačně, ale selhávali v zakončení. Stříbrští zase naopak kontrovali z brejků, případně přesnými dlouhými centry a jednoduchou hrou. Jágrovský počet diváků byl nakonec před přestávkou znepokojen brankou v domácí síti, kterou ve 42. minutě vsítil Jakub Kraček.

Korynta zachraňoval body

Ve druhém dějství se domácí více vzchopili a při srovnávací brance Tomáše Bůžka vycítili možnost bodovat. Hra se začala více a více kouskovat, přibývalo žlutých karet a domácí museli kousat další branku v jejich síti. Tu deset minut před koncem vstřelil Leonid Gavrylovskyy. Když už se zdálo, že hosté výsledek udrží do závěrečného hvizdu, přišla minutu před koncem řádné hrací doby standardní situace, po níž se k odraženému míči dostal Jakub Korynta a podobným způsobem, jako před týdnem v Radnicích, propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Penaltovou loterii zvládli lépe domácí, kteří tak získali své první dva body v novém ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Zápasy u nás na domácím hřišti budou těžší a těžší. Hlavně z důvodu, že věříme v sílu našeho týmu a že naše výkony a výsledky budou mít vzestupnou tendenci, ale také proto, že náš trávník bohužel nedosahuje takových kvalit a s přibývajícími zápasy to bude ještě horší. Do samotného utkání proti tradičnímu rivalovi jsme nevstoupili špatně, vytvořili jsme si pár situací, které mohly skončit gólem, ale chyběl nám v zakončení větší důraz nebo lepší postavení v pokutovém území soupeře. Hosté byly ve finální fázi nebezpečnější a na konci prvního poločasu nás i potrestaly vedoucí brankou po našich individuální chybách. Druhý poločas už soupeř spíše vyčkával co vymyslíme, i proto jsme se občas uchýlili k několika zbytečným nákopům na jen připravenou obranu hostů. Poté z jednoho z mála rohů se nám podařilo vyrovnat. S vidinou domácího vítězství jsme otevřeli ještě více hru a jeden z brejků soupeře byl bohužel úspěšný. Naštěstí v samotném závěru, opět po standartní situaci, jsme dokázali vyrovnat a dostat utkání do pokutových kopů. Tam nás podržel parádními zákroky gólman Dolejš. Utkání průměrné úrovně skončilo zaslouženou remízou pro oba týmy. My jsme určitě rádi po dvouch porážkách za dva body a ve středu se pokusíme o co nejlepší výsledek v Černicích.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér hostů: Na zápas jsme po několika "omluvenkách" odjeli s výpomocí z rezervního týmu a na hřišti byla nesouhra znát. Ač jsme možná soupeře kombinačně předčili, na výhru to bylo málo a dělení bodů je asi spravedlivé. Hostům vycházeli lépe standardní situace, nám selhávala koncovka.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - R. Dyk [-] , D. Tůma [-] , A. Kohut [-] , O. Pavlas [-] (67. T. Vejvoda [-] ) , J. Korynta [-] , T. Bůžek [-] (88. D. Kasl [-] ) , J. Kolena [-] (58. P. Koželuh [-] ) , R. Hřebík [-] (46. Z. Pašek [-] ) , M. Vyšín [-] , J. Petrlák [-] (67. D. Donate [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] , P. Voves [-] , A. Lavička [-] - J. Paukner [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Do [-] - T. Koudele [-] , J. Sedlecký [-]

ŽK: 30. J. Petrlák , 59. O. Pavlas , 86. R. Dyk - 79. T. Koudele , 82. L. Prokop .
Hráči zápasu: J. Korynta .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠKARDA Jiří, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Pro nás těžký zápas. Půlka týmu na marodce, ale věřím nám.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů