3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice vyhrály nervózní zápas s Chotíkovem


Branky


4. P. Javorský , 42. K. Jahn , 48. A. Vlček - 16. D. Míka , 67. T. Denk
26

Rezerva Domažlic si po prvním kole přivezla ze Stříbra všechny body za těsnou výhru a stějně na tom byl bodově i Chotíkov, který si poradil s Černicemi. Zápas dvou kamarádů, hrajících trenérů Javorského a Kučery, byl nakonec ovlivněn červenou kartou a všechny body uzmul domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená za nedisciplinovanost

První branka zápasu přišla už ve 4. minutě. Obrana domácího celku našla dlouhým pasem na pravé straně Jahna, který si počkal na nabíhajícího Pavla Javorského a ten se hlavou pod ruce hostujícímu brankáři nemýlil. V 16. minutě byla hostům nabídnuta možnost volného přímého kopu z velmi dobré vzdálenosti. K míči se postavil kapitán David Míka, který obstřelem zdi zavěsil přesně k tyči.

 

Následovala vyrovnaná pasáž hry, kterou ukončil ve 35. minutě hostující Martin Rubricius, který si mimo kamerový záběr zřejmě něco vyřizoval s obráncem Domažlic, který skončil na zemi. Hlavní sudí po poradě s asistentem jmenovaného hráče následně rovnou poslal do sprch. Tým Chotíkova to pochopitelně oslabilo a domácí se snažili do přestávky ještě o jednu branku. To se nakonec podařilo Karlu Jahnovi, který tři minuty před přestávkou napřáhl z rohu pokutového území a vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu brány.

 

Chotíkov v deseti bojoval až do konce

Start druhé půle domácímu týmu vyšel náramně. Už po třech minutách hry se prosadil Antonín Vlček, který původně centroval do vápna na nabíhající spoluhráče, ale jeho centr nikdo netečoval, což zřejmě překvapilo i brankáře, který zasahoval už pozdě. 

 

Hosté ale neskládali zbraně a i v deseti lidech kousali. V 67. minutě se navíc dostali k přímému kopu z pravé strany, na který v pokutovém území domácích nejlépe zareagoval Tomáš Denk a snížil na rozdíl jediné branky. Více se ale hostům nepodařilo se skóre cokoliv udělat a domácí si výhru do závěrečného hvizdu v početní výhodě pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér domácích: Do zápasu jsme vstoupili výborně, soupeře jsme zatlačili a povedl se nám dát i brzký gól. Bohužel jsme pak trošku polevili a ze standardní situace soupeř srovnal na 1:1. Soupeř ještě v první půlce dostal červenou kartu, z mého pohledu naprosto zaslouženou a nám se povedlo krásným gólem do šatny od Karla Jahna zvrátit vedení opět na naši stranu. V druhé jsme ještě přidali jeden gól, ale Chotíkov i v deseti nic nezabalil a z další standardní situace snížil na konečných 3:2. Z naší strany to byl zbytečně nervózní výkon, ale připisuji to i trošku tomu, že jsme hodně mladí a takové zápasy nám jen pomůžou k sbírání potřebných zkušenosti. Pro nás důležité tři body a jdeme opět k dalšímu zápasu a výhře.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér hostů: Zápas bych rozfázoval, prvních 15 minut nás soupeř jednoznačně přehrával, mohlo to být o dva góly a prakticky hotovo. Podržel nás gólman Mařík. Se štěstím jsme z přímáku vyrovnali, tím jsme se dostali do hry a na hřišti se odehrával kvalitní vyrovnaný zápas. Pak zápas ovlivnila nedisciplinovanost Rubriciuse, který dostal po právu za zkrat červenou kartu. Soupeř z ničeho vstřelil dva góly, nejprve nádhernou střelou po rohu a pak přímým kopem. V závěrečné fázi, zhruba od 60 minuty, jsme v sobě našli velkou morální sílu, snížili a soupeře jsme i v deseti dokázali ohrožovat a vyrovnání viselo ve vzduchu. Dvakrát domácí zachránil v závěru gólman Červený. I přes prohru jsem s výkonem proti favoritovi soutěže spokojený. Tým na mě působil velmi odhodlaně, dobře fyzicky a určitě je na čem stavět. Benfice gratuluji, nevěřím, že je letos opět někdo na prvním fleku ohrozí.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - K. Jahn [-] (57. D. Soupír [-] ) , M. Hojda [-] , J. Teršl [-] (46. R. Čadek [-] ) , P. Javorský [-] , M. Hoang [-] (90. M. Chodora [-] ) , A. Vlček [-] (82. M. Růžek [-] ) , O. Sloup [-] , T. Korelus [-] , I. Vojtko [-] , D. Sedláček [-]

FC Chotíkov 1932
R. Mařík [-] - P. Kučera [-] , M. Rubricius [-] , A. Cirok [-] (71. M. Lopata [-] ) , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , J. Vild [-] (50. S. Sibal [-] ) , K. Klepal [-] , M. Prais [-] , T. Denk [-] , L. Stehlík [-] (50. R. Vomáčka [-] )

ŽK: 90. R. Čadek - 37. M. Prais , 90. M. Lopata . ČK: 35. M. Rubricius .
Hráči zápasu: D. Sedláček , K. Jahn - D. Míka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - SLADKÝ Stanislav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra domácích

"Kučovo" (hrající trenér P. Kučera) tým jede na hřiště favorita soutěže. Navíc se rozstřílel Pavel Javorský (trenér Jiskry). Vysoká výhra domažlické "Benfiky"

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích