1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si z Horní Břízy odvezl dva body


Branky


25

Utkání mezi domácí Horní Břízou a hosty z Holýšova měl speciální nádech. severoplzeňský celek koučuje Aleš Zach a v brance Holýšova stál Miroslav Zach. A o shodu jmen se vážně nejednalo. Souboj otce se synem nakonec vynikajícím výkonem uzmul muž v oblíkající brankářský dres.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koudele udeřil v závěru půle

Domácí začali zápas aktivněji a více se dostávali do ohrožení branky. Ve střehu však byla hostující obrana v čele s brankářem Zachem. Ta kapitulovala až ve 40 minutě, když si na centr Pauknera naskočil nejvýše Tadeáš Koudele a z blízka vsítil první branku utkání.

 

Šperl bravurně zakončil

Hra ve druhém poločase byla podobná jako v tom prvním.Více ze hry měli domácí, ale hosté dobře bránili a dostávali se také do zajímavých šancí z protiútoků, případně standardních situací. A v 70. minutě ukázal své kvality holýšovský Václav Šperl. Po rychlém protiútoku si pohlídal ofsajdovou linii, na hranici vápna převzal centrovaný míč a spřehledem a velkým klidem vysoce přehodil vyběhnutého brankáře a srovnal stav na 1:1. Domácím už se nepodařilo odpovědět, a tak dospělo utkání k penaltovému rozstřelu.

Penalty skončily ve prospěch hostů po výsledku 3:4



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér domácích: Měli jsme v podstatě celých 90 minut převahu, ale trpěli jsme na proměňování šancí. Spoustu toho pochytal brankář (syn), ale také jsme věcí vyřešili špatně. Holýšov bránil důsledněji než proti Radnicím a Šperl využil jedné z minima příležitostí, ke které se dostal, za to jí vyřešil fantasticky. Z minima vytěžil maximum. K penaltám se vyjadřovat asi nemá cenu. To co vymyslel onehdy pan soudruh k zatraktivnění dospělého fotbalu, je pěkný nesmysl, který popírá tříbodovou výhru.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér hostů: Odehráli jsme velmi těžké utkání, navíc jsme měli před zápasem problémy se sestavou. Průběh zápasu se odvíjel podle našeho očekávání, kvalitní soupeř vstoupil do zápasů velmi aktivně. Bylo důležité, abychom se domácímu týmu co možná nejvíce vyrovnali, naši kluci hýřili na hřišti bojovností a v konečném výsledku utkání nám toto přineslo velmi cenné dva body. Po nezvládnutém začátku soutěže beru tento výsledek jako další odrazový můstek. Všichni hráči zaslouží poděkování za přístup k tomuto utkání.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] (17. M. Paukner [-] ) , A. Lavička [-] , P. Voves [-] - J. Paukner [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Do [-] - T. Koudele [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - A. Němec [-] (59. T. Honal [-] ) , J. Vnouček [-] , R. Kraus [-] , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] , R. Remiáš [-] (79. D. Šobr [-] ) , L. Šlégl [-] , P. Trhlík [-]

ŽK: 54. L. Prokop , 81. J. Kraček - 82. M. Černohorský .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: SMITKA Josef - PENA Miroslav, JIRSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra hostů

Pokud říkám dobře tak souboj Zachů, trenéra a syna.. To bude mít náboj. Myslím si že kluci z Holýšova napraví porážku s Radnicemi a odvezou si všechny body. Holýšov tipuji letos hodně vysoko!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích