F. Copák 36.
L. Leitl 45. (p.)
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.08.2021 15:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota svými chybami darovala Tlumačovu cenné vítězství


Branky


36. F. Copák , 45. L. Leitl (p.) - 73. O. Kotrnoch
19

Velmi těžký souboj čekal týmy na obou stranách. Tlumačov doma minulé sezóny body neztrácel a Lhota bojovala o první příčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby, dvě branky v síti hostů

Začátek zápasu byl pozvolný z obou stran, ale více se do šancí dostávali hosté. Ti však své šance neproměňovaly, a to ani takové, do které se dostal v 17. minutě Martin Švehla. Ten si zpracoval centrovaný míč témeř na malém vápně, ale trestuhodně nikým nehlídán vysoko přestřelil. Po této a podobných akcím musel, dle fotbalové logiky, přijít trest. 

 

Ve 36. minutě se při přechodu do útoku hostů vložil na středu hřiště do nedůrazné přihrávky tlumačovský Leitl, který si to okamžitě nasměroval k hostující brance, nalevo nalezl Františka Copáka, a ten tváří v tvář brankáři mířil přesně k tyči.

 

Aby toho pro nervy hostujícího trenéra nebylo málo, další slabou rozehrávku vystihla před svým vápnem domácí obrana před samým koncem poločasu. Dlouhým nákopem vyzvala ke sprintu rychlého Martina Wolfa, na něž byl ve vápně spáchán faul Tomášem Štverákem, který mohl být rád, že nevyfasoval druhou žlutou kartu, ne-li rovnou červenou, jelikož Wolf mohl sám zakončovat. Penalty se ujal Luděk Leitl, který s přehledem proměnil.

Kouskovaný druhý poločas vyhovoval domácím

Druhý poločas se odvíjel od výsledku toho prvního. Tlumačov se snažil neobržet branku a tak se hra co nejvíce kouskovala a zdržovala. Lhota se pomalu dostávala do kýženého tempa, ale možná bylo příliš pozdě. 

 

V 74. minutě rozvlnil síť za Pejsarem po pěkné kombinaci lhotský rychlonožec Ondřej Kotrnoch. Ale to bylo z gólového vystoupení lhotského celku všechno. Neujaly se standardky ani centrované míče, které vesměs končily v rukavicích domácího brankáře Pejsara. Domási si náskok udrželi a slaví důležité 3 body.

 

ZÁZNAM UTKÁNÍ MŮŽETE SHLÉDNOUT ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč domácích: Do zápasu jsme šli s tím, že Lhota má dobrý kádr a že musíme hrát každý zodpovědně a hlavně jako tým. Což se nám první půlku dařilo, hráli jsme dobře, drželi balon a kombinovali, z toho taky vyústily naše dva góly v první půli. Lhotu jsme v první půli nepustili dá se říct k ničemu. V šatně jsme si říkali, že musíme hrát stejně, což se nám moc nedařilo. Lhota nás druhou půlku zatlačila a my se jen bránili a jen odkopávali balony. Naštěstí Lhota dokázala vstřelit jen jednu branku a my jsme byli rádi, že jsme brali 3 důležité body, které nás můžou nastartovat.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: Kladl jsem důraz na to, že se jedná o první kolo a vstup do soutěže je důležitý. Věřil jsem, že v Tlumačově vyhrajeme, vzhledem k sestavě, která na zápas jela. Motivace však zůstala asi někde v kabině a na hřišti jsme téměř 60 minut nic nepředvedli. Nic směrem ke vstřeleným brankám. Dvě branky jsme soupeřovi darovali a po snížení soupeř šikovně zdržoval, což se mu nakonec vyplatilo.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Korelus [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , L. Leitl [-] (89. M. Frček [-] ) , F. Copák [-] (72. O. Rottenborn [-] ) , D. Kobes [-] (62. Z. Sobotník [-] ) , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] (72. T. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , R. Šindelář [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] , M. Kouřil [-] , J. Horník [-] , J. Kohout [-] , P. Suda [-] (79. D. Křížek [-] ) - O. Kotrnoch [-] , M. Kostka [-] - M. Švehla [-] (79. J. Eliášek [-] ) , A. Vlček [-] , J. Zdvořáček [-] (58. M. Matas [-] )

Hráči zápasu: L. Leitl .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Bína Roman - CUPL Zbyněk, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Bojovný zápas vyhraje Lhota.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů