4:1
(3:1)
34. E. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov si v prvním kole zastřílel, odnesly to Černice


Branky


14. M. Rubricius (p.) , 15. A. Cirok , 45. M. Rubricius , 53. A. Cirok - 34. E. Eger
19

Utkání, které ovlivnily slepené branky domácích a velké oslabení v kádru Černic. Domácí si tak až s před zápasem nečekaným klidem dokráčeli pro první tři body v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrt hodině bylo hotovo

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří se kombinačně tlačili do nejednoho zakončení. Ve 13. minutě zahravali po faulu na pravé straně obrany Černic přímý kop, po kterém v malém vápně vznikla skrumáž několika hráčů obou týmů a rozhodčí následně odpískal pokutový kop proti hostům za úder loktem Tomáše Hracha.

 

Zajímavostí je, že ze situace padla první branka utkání, avšak domácím nebyla uznána právě pro předchozí na jejich hráče, jelikož branka padla současně s hvizdem rozhodčího a ten už své rozhodnutí nemohl zvrátit.

 

Pokutového okopu se zhostil Martin Rubricius, který se naštěstí pro domácí trefil. Druhá branka domácích záhy následovala. Po špatné rozehrávce ve středu hřiště se k míči dostal Adrian Cirok, který napřáhl z 25 metrů a o tyč navýšil na 2:0. 

 

Ve 34. minutě zahrávali hosté volný přímý kop z pravé strany. K přímému kopu se postavil Patrik Eger, který volil přímou střelu, avšak pouze dobrostřed branky. Naneštěstí domácí brankář míč neudržel a k dorážce se jako první dostal Erik Eger, který pootově snížil na 2:1. 

 

To ovšem nebylo do přestávky vše. Před hvizdem oznamujícím poločasovou pauzu vyzval vysokým míčem za obranu domíácí Vild střelce první branky Rubriciuse, který dokázal vyběhnuvšího brankáře prezizně přehodil - 3:1.

Cirok opět z dálky upravil na konečných 4:1

Ve druhém dějství se hra přelévala z jedné strany na druhou, dokun nebyl křížným balónem v 53. minutě vyzván Adrian Cirok, který si šikovně navedl míč na prostředek a zavěsil opět k pravé tyči soupeřovy branky.

 

Další branky nám utkání nepřineslo, a tak se domácí mohli zaslouženě radovat z vysoké výhry 4:1.

 

ZÁZNAM Z UTKÁNÍ JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT ZDE



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér domácích: Zasloužená výhra s neoblíbeným soupeřem která mohla být daleko vyšší, protože hodně šancí ještě zůstalo nevyužito. Černice jsou silný soupeř a nemyslím si, že nějak oslabili co se kvality týká, všichni jejich nebezpeční hráči v sestavě byli a musím pochválit celý náš tým jak pracoval týmově do defenzivy, naběhali jsme spousty užitečných kilometrů a dokázali útočníkům hru otrávit. Kaňkou zápasu je vážné zranění Ludi Šilhánka, které nás dostává do složité situace.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér hostů: Velmi slabý zápas z naší strany. Spousta individuálních chyb a mnoho nepřesností ve hře. Je znát odchod až sedmi našich hráčů. Musí se více bojovat o každý balon, aby jsme měli větší šanci bodovat.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] (70. R. Vomáčka [-] ) - P. Kučera [-] , J. Huml [-] (39. L. Stehlík [-] ) , M. Rubricius [-] , J. Vild [-] , A. Cirok [-] , B. Buchta [-] , K. Klepal [-] , M. Míka [-] (60. P. Černý [-] ) , M. Prais [-] , T. Denk [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Vít [-] , K. Zeliński [-] (80. J. Pipaš [-] ) , M. Skala [-] (65. M. Trnka [-] ) , F. Švejda [-] (65. J. Mastný [-] ) , M. Pinc [-] , J. Petr [-] , J. Peterka [-] , T. Hrach [-] , P. Eger [-] (78. P. Toman [-] ) , E. Eger [-]

ŽK: 78. P. Černý , 86. P. Kučera - 13. T. Hrach , 62. M. Vít , 89. M. Pinc .
Hráči zápasu: A. Cirok , T. Denk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PICEK Lukáš, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

S Černicemi jsme třetí sezónu v jedné soutěži, hráli jsme s nimi ale bohužel jen jednou a musím říct, že mě mile překvapily. Domácí trenér však určitě něco vymyslí a domácí těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza