Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk nedokázal stáhnout manko, body putují do Horní Břízy


19

Pro nezávislé divácké oko se v Nepomuku uskutečnil velmi zajímavý zápas dvou celků, kterým se nebudou body sbírat snadno

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk své první šance nevyužil a následoval trest

Nepomuk na svém pažitu začal lépe než hosté. Během první desetiminutovky mohl vést o dvě branky, ale fotbalové štěstí v podobě přesného zakončení se k domácím obrátilo zády. A když to nešlo na jedné straně, šlo to na druhé.

 

Ve 13. minutě se přesně prosadil Jakub Kraček, který poslal hosty do vedení. A u jediné branky nezůstalo. Horní Bříza pokračovala v navyšování skóre nejdříve Leonidem Gavrylovskyym a před poločasem pečetil poločasový stav 0:3 Jiří Šmíd.

 

Tři branky za poločas Nepomuku nestačily

Domácí tým po poločasovém výprasku přišli na hřiště jak vyměnění. Od prvních minut se snažili o snížení manka a to se vydařilo jako prvnímu Josefu Kalabzovi, který v 57. minutě uklidil míč za záda Schimmera. Domácí se hnali za další brankou a v závěru k tomu pomohla i nechtěnná střídání hostů, kterým pro zranění odstoupili 3 hráči.

 

Až v 86. minutě snížil na rozdíl jediné branky Jakub Vosyka a už to vypadalo, že se domácí dočkají alespoň srovnání. Všechny naděje utnul o dvě minuty později opět Leonid Gavrylovskyy, který navýšil vedení zpět o dvě branky, a tak domácí třetí branka Tomáše Voráčka v samém závěru hry už nic neznamenala.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra domácích: V prvních minutách jsme mohli vést o 2 branky, nestalo se a soupeř nás trestal. Po první brance jsme se sesypali. Ale za výkon ve druhém dějství si hráči minimálně remízu zasloužili, škoda nepohlídání čtvrté branky.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér hostů: Mohli jsme hodně rychle prohrávat o dvě branky, naštěstí domácí své šance nevyužili a my po první brance převzali iniciativu. Ve druhém poločase se nám zranili 3 hráči, které jsem musel postupně střídat a Nepomuk se dostával do tempa. Podařilo se nám v závěru rychle odpovědět na jednobrankové snížení, což rozhodlo, i když domácí opět v posledních chvílích snížili. Myslím, že v Nepomuku se nebude snadno vyhrávat.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - A. Viktora [-] (68. M. Baran [-] ) , M. Kašpar [-] (40. R. Rous [-] ) , D. Šmíd [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (60. J. Nový [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - S. Rous [-] , P. Voves [-] (73. R. Šimice [-] ) , A. Lavička [-] - T. Koudele [-] (82. A. Kellich [-] ) , J. Paukner [-] , L. Gavrylovskyy [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] , L. Prokop [-] - J. Šmíd [-] (65. Z. Netáhlo [-] )

ŽK: 14. P. Panc - 67. J. Kraček .
Hráči zápasu: J. Kalabza - L. Prokop , L. Gavrylovskyy .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - STROLENÝ Petr, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Neznám úplně aktuální stav obou mužstev, podle minulých sezon počítám spíše s dvojkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů