A. Kohut 81.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlická rezerva zvítězila, ale nepotvrdila svou dominanci z minulých sezón


Branky


19

Baník Stříbro prochází pomalou generační obměnou a domažlická Benfika naopak věkově vyspívá. S ohledem na přípravu hostů i minulé sezóny se očekávala demolice domácích. K té však bylo daleko, když dvanáctým hráčem domácích byl jejich travnatý plácek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení zařídil sám trenér

Domažlická rezerva se brzy dostala do vedení, a to díky brance v hrajícího trenéra Benfiky Pavla Javorského, který přesně zakončoval v 9. minutě. To však bylo do přestávky vše, nad čím se mohli jedni nebo druzí fanoušci radovat. Hru velmi ovlivnil terén, který již delší dobu není ve Stříbře nejlepší a trpěla v tomto směru obě mužstva. Více asi hosté, kteří jsou zvyklí hrát a trénovat na pažitu splňující třetiligové parametry. Nemožnost kombinační hry tak více nahrávala domácím, kteří se ale jen sporadicky dostávali do možnosti zakočení. 

A trenér napodruhé v akci

Na počátku druhého dějství se podruhé trefil do černého Pavel Javorský a dal tak svému týmu klid na kopačky. Ovšem obezřetnost musela být na místě. Domácí se dostali do několika protiútoků a po jednom z nich se rozvlnila síť i za Brataničem, to kryž se v 81. minutě prosadil Adam Kohut. Pro hosty mohlo být ještě hůř, přečkali však nájezdy z posledních minut a zkušeně si dokráčeli pro všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra domácích: Do prvního zápasu sezóny jsme vstupovali s tím, že si to jdeme rozdat s favoritem soutěže. Hodně se nám sešla zranění a ještě dovolené stěžejních hráčů. V základní sestavě nastoupili čtyři úplní nováčci v krajském přeboru mužů, z toho ještě dva dorostenci. Hostující Domažlice využily své gólové příležitosti na začátku obou poločasů a nás do šancí po většinu utkání moc nepouštěly. Přesto si myslím, že jsme byli rovnocenným soupeřem, co se fotbalovosti týče a v závěrečné části zápasu jsme se dostali do pár situací, které mohly skončit vyrovnávací brankou.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér hostů: Na první mistrovské utkání jsme se moc těšili, asi jako každý fotbalista v téhle republice. Chtěli jsme potvrdit výkony a výsledky z přípravy. Do zápasu jsme sice vstoupili brzkým gólem, ale herně to od nás celý zápas nebylo ono. Soupeř nám nedal kousek hřiště zadarmo, ale kromě obdrženého gólů ze standardky jsme ho do nějaké velké šance nepustili. Vím, že to pro oba týmy bylo stejné, ale musím zmínit kvalitu hřiště. Bylo z mého pohledu ve špatné stavu což naší kombinační hře moc nepomáhalo. Co je ale nejdůležitější jsou tři body a můžeme vyhlížet domácí zápas kde si půjdeme opět za vítězstvím.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Vyšín [-] , R. Skopový [-] (90. D. Donate [-] ) , D. Tůma [-] , Z. Pašek [-] (76. J. Petrlák [-] ) , T. Bůžek [-] (90. M. Vyšín [-] ) , R. Dyk [-] , M. Haas [-] , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-] (83. O. Kertis [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - P. Javorský [-] , M. Hoang [-] (90. L. Korelus [-] ) , A. Vlček [-] (73. D. Lešek [-] ) , O. Sloup [-] , D. Soupír [-] (84. J. Kubr [-] ) , R. Čadek [-] (84. M. Chodora [-] ) , M. Růžek [-] , T. Korelus [-] , I. Vojtko [-] , D. Sedláček [-] (66. J. Kalný [-] )

ŽK: 60. A. Kohut , 67. J. Petrlák - 76. T. Korelus .
Hráči zápasu: P. Javorský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIFKOVÁ Hedvika, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, nevyzpytatelný zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů