4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

26.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín rozdrtil Frýdlant


Branky


0

Nový Jičín si lehce poradil s 1. BFK Frýdlant. Tři góly zaznamenal domácí snajpr Radovan Lokša. A kdyby náhodou chtěli hosté nějaký ten gól dát, tak byl proti domácí gólman Šrom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokšovi stačilo 14. minut na tři góly

Do prvního poločasu vlétli hráči Nového Jičína jako uragán. A hned v páté minutě šli do vedení. To Švancer zahrával přímý volný kop z pravé strany a přetaženým centrem našel Farského, který hlavou poslal míč na gólmana hostů, ten vyrazil míč jen nad sebe a naskakující Malina už se hlavou nemýlil. 1:0. Další krásná akce nedala na sebe dlouho čekat. To se rozehříval domácí kanonýr Lokša. Vybojoval odražený míč, pohrál si s dvěma hostujícími obránci a dělovkou s dvaceti metrů otřel balón o břevno. Ve 23. minutě už se i on dočkal gólu. A sám si ho i vypracoval. Balón od Hrubého si zpracoval, našel nabíhajícího Švancaru, který z levé strany krásně odcentroval a tam už byl opět Lokša a hlavou se nemýlil. 2:0.  A hned v 26. minutě měli domácí další krásnou střelu, která se, ale nevešla mezi tyče gólmana Ježe. V 28. minutě se už opět vše povedlo. Agilně hrající Hrubý zatáhl míč po levé straně, krásně nacentroval do pokutového území hostů a tam byl opět Lokša. Pravou míč zpracoval a levou nedal gólmanovi Ježovi šanci. 3:0.  V 33. minutě se o ohrožení branky chtěli postarat hosté a lehká střela, která se ani nevešla mezi tyče, domácího gólmana Šroma nevyvedla z klidu. 36. minuta a lehká střela Lokši, s kterou si brankář Jež poradil. Čas 36:33 a nejkrásnější akce utkání. Na vlastní polovině získal míč Kalich a bleskurychlým výpadem zatáhl balón až na polovinu hostů a na setinku přesně prostrčil míč na nabíhajícího Lokšu, který ač z velkého úhlu a pravou nohou dostal míč počtvrté za záda hostujícího gólmana. 4:0.

Šrom si nulu vzít nenechal

V 49. minutě se dostali do 100%  tutovky také hosté z Frýdlantu. Centrovaný balón z levé strany našel Šiguta, který orazítkoval břevno a míč se odrazil až k zcela volnému Žáčkovi, ale ten se ukopl neskutečným způsobem a to tak, že míč i nadále zůstal ve hře. Poté domácí v pohodě hlídali utkání a hosty k ničemu nepouštěli. A když už trochu polevili, tak měli v bráně Šroma, který bravurně zlikvidoval dvě tutovky soupeře. No a, aby toho neměl málo, tak v poslední minutě rozhodčí pískl pokutový kop. Míč si postavil hostující Chlebek M. a Šrom mu pokutový kop také chytil. Zápas skončil zcela zaslouženou výhrou domácích, no a hosté budou muset ještě tvrdě bojovat o klid v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Trenér Jan Pejša: Je to pro nás krásný výsledek a musím říci, že zcela zasloužený. Kluci splnili veškeré technické pokyny, které jsme si řekli před utkáním. Hráli jsme odzadu, vyplňovali jsme prostory, nepouštěli jsme soupeře k ohrožení naší branky a naopak jsme sami využívali každou nepřesnost v soupeřově rozehrávce k rychlým protiútokům, které se nám dařilo proměnit.. Kluci odmakali poctivě veškeré pokyny a nemám jim co vytknout.




Sestavy


FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - O. Malina [-] - J. Kalich [-] , L. Švancer [-] , M. Staněk [-] (75. D. Seidler [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] , M. Hrubý [-] (81. P. Horák [-] ) - M. Fertál [-] (70. P. Střelec [-] ) , R. Lokša [-] - J. Farský [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - V. Jandek [-] , M. Střižík [-] , J. Prokeš [-] , Š. Křiva [-] (61. D. Pánek [-] ) - M. Chlebek [-] , T. Kubáň [-] , P. Němec [-] (46. M. Šigut [-] ) - M. Hlaváč [-] (46. T. Žáček [-] ) , J. Mandičak [-] - A. Šigut [-]

ŽK: 90. L. Švancer - 64. T. Kubáň .
Místo: Nový Jičín. Počet diváků: 136. Rozhodčí: Richtár Jaromír - ŠAMÁREK Jan, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.