0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelské Hoštice doma nestačily na strakonickou rezervu


Branky


20

Do Střelských Hoštic zavítala rezerva Junioru Strakonice. Hosté na tom v tabulce byli výrazně lépe a tomu odpovídal i úvod zápasu. Hra se ale vyrovnala a chvílemi byli lepší spíše domácí. Ti své šance ale neproměnili, a tak přecijen vyhrály po třech gólech z druhého poločasu Strakonice B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nepřinesl

Do utkání ve Střelských Hošticích vstoupil lépe favorit zápasu, tedy B tým Strakonic. Hosté si z tlaku vypracovali jedinou vyloženou příležitost, ve které navíc nechali vyniknout domácího brankáře Tomáše Vlka.

 

Hra se pak začala vyrovnávat a do šancí se dokázali dostávat i domácí. V závěrečných minutách prvního poločasu si i Střelské Hoštice vytvořili jednu vyloženou gólovou šanci. Bohužel pro ně ale Václav Paroubek zamířil pouze do tyče strakonické branky.

 

Divácí tedy v prvním poločase branku neviděli, když skóre po 45 minutách bylo stále 0:0.

Ve druhé půlce rozhodly o své výhře Strakonice

Vstup do druhého poločasu vyšel tentokrát lépe domácímu týmu. Nicméně gólový efekt to nemělo, strakonického brankáře Fiřta hráči Hoštic překonat nedokázali.

 

Naopak se začali trefovat hosté. Nedorozumění obrany Střelských Hoštic po standardní situaci využil v 66. minutě dokonale Jiří Máška a otevřel skóre utkání - 0:1.

 

To byla pro domácí tým rána, ze které se již nedokázal oklepat. Nejenže fotbalisté Střelských Hoštic nevstřelili vyrovnánací gól, ale dokonce v samotném závěru ještě dvakrát inkasovali. Nejprve zvýšil na 0:2 v 82. minutě Petr Baloušek.

 

A o pět minut později, v 87. minutě, podrthl vítězství strakonické rezervy třetí brankou Martin Čapek - 0:3. Hosté tak nakonec zvítězili přesvědčivým rozdílem a drží se stále v popředí tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "Začátek utkání patřil soupeři, který si vypracoval jednu gólovou příležitost, kterou zlikvidoval náš brankář. Následně se hra vyrovnala a těsně před přestávkou trefil v jasné brankové příležitosti Paroubek tyč branky soupeře. Po změně stran jsme měli více ze hry, ale první branku vstřelili hosté po standardní situaci a nedorozumění v naší obraně. Na obrat jsme se již nezmohli a navíc ještě dvakrát inkasovali. Podle průběhu utkání je výše porážky krutá."




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - J. Šíp [-] (84. P. Martínek [-] ) , V. Paroubek [-] (84. O. Koudelka [-] ) , J. Strnad [-] , I. Gatcan [-] , V. Dohonyi [-] - P. Hlava [-] , V. Braťka [-] , K. Heřman [-] - D. Šefčík [-] , M. Červený [-] (21. K. Kohout [-] )

FK Junior Strakonice B
M. Fiřt [-] - V. Peroutka [-] - D. Petráň [-] , M. Čapek [-] - P. Baloušek [-] - D. Míčka [-] (52. P. Rojík [-] ) , J. Baloušek [-] , J. Masopust [-] (60. D. Juhaňák [-] ) , R. Novák [-] , M. Boukalík [-] , J. Máška [-]

ŽK: 81. K. Heřman , 89. V. Braťka - 67. D. Juhaňák .
Hráči zápasu: V. Paroubek - J. Máška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - HNILIČKA Jaroslav, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Junior zvítězí a udrží si druhé místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Potřebujeme se už probudit. Věřím, že se dá do kupy někdo z marodky a konečně vyhrajeme.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů