2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec si na domácím hřišti poradil se Střelskými Hošticemi


Branky


19

Hoštice přijely do Husince pouze v jedenácti hráčích, z nichž dva byli dorosteneckého věku. Přesto se odehrál vyrovnaný první poločas jak herně, tak výsledkově. Ve druhém poločase ale už byli lepším týmem domácí, kteří mohli občerstvit svou sestavu a i díky tomu nakonec berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla po gólu na obou stranách

První poločas utkání mezi domácím Husincem a hostujícími Střleskými Hošticemi nabídl vyrovnaný fotbal. Skóre ovšem dlouho vyrovnané nevydrželo, neboť hned v 6. minutě se dostal domácí Husinec do rychlého protiútoku, který dokázal gólově zužitkovat Václav Cais - 1:0.

 

Následující pasáž nenabízela moc šancí a hrálo se spíše kolem půlící čáry. V rozehrávkách obou týmů se objevovaly nepřesností, které brzdily jejich ofenzivní snahy. Jedna taková nepřesná rozehrávka ale pomohla hostujícímu týmu. Ve 30. minutě se míče zmocnil po chybě domácích David Šefčík, překonal i brankáře a vyrovnal tak na 1:1.

 

Nic víc zajímavého první poločas nenabídl a do kabin se tak šlo za srovnaného skóre.

Ve druhé půlce Husinec rozhodl

Po poločasové přestávce začaly docházet Střelským Hošticím síly, ale jelikož neměly nikoho na střídání, nemohly sestavu občerstvit. Toho Husinec využil k tomu, aby začal být na hřišti dominantnějším týmem, více držel míč na svých kopačkách.

 

Z převahy začaly přicházet i brankové příležitosti. Do brejkové situace se tentokrát dostal v 70. minutě Tomáš Balica a i on dokázal překonat hostujícího brankáře Braťku a skóroval. Husinec se tak podruhé v zápase dostal do vedení - 2:1.

 

Unavené hostující mužstvo se již na žádnou odpověď nezmohlo. Husinec tedy porazil Střelské Hoštice poměrem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Konečně jsme se dostali do situace, kdy jsme otevírali skóre my! Bodový zisk pro nás byl důležitý. Ovšem nadřeli jsme se na to. Mnoho neproměněných šancí a zbytečné ztráty míče v přihrávce. Tohle nám strašně brzdí hru. Teď nás čekají dvě kola venku. Cehnice i Draženov jsou týmy, kde si nesmíme dovolit zbytečné chyby a zaváhání."

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "Chybějící hráči základní sestavy ovlivnili i další naše utkání v Husinci, kam jsme odjeli pouze v jedenácti, včetně dvou dorostenců. Domácí se ujali vedení po rychlém brejku již v 5. minutě utkání. Vyrovnání jsme se dočkali po půl hodině hry, kdy Šefčík využil chybu v domácí rozehrávce. Po herně vyrovnaném prvním poločase začali po změně stran získávat domácí převahu, kterou zužitkovali opět po rychlém protiútoku v 70. minutě a ujali se vedení, na kterém se už do konce utkání nic nezměnilo. Přístup některých našich hráčů k fotbalu je více než zarážející."



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - R. Tichý [-] (68. R. Vítkovský [-] ) , T. Balica [-] , M. Zelený [-] (74. R. Kneifl [-] ) , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] , O. Váša [-] , V. Cais [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
V. Braťka [-] - K. Kohout [-] , I. Gatcan [-] , R. Květoň [-] , V. Dohonyi [-] , J. Šíp [-] - P. Hlava [-] , M. Virostek [-] - D. Šefčík [-] , P. Martínek [-] , M. Červený [-]

ŽK: 74. P. Novák , 74. M. Wágner , 81. V. Cais - 88. V. Dohonyi .
Hráči zápasu: P. Novák - D. Šefčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - NOVÁK Roman, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Husinečtí se po výborném rojezdu spmalili, ale v tomto zápase naváže na vítěznou vlnu.

Tip experta: výhra domácích

Husinec zvítězí, mají kvalitní tým.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jak jsem psal minule tak Hoštice jsem hrát ještě neviděl tak od nich nevím co čekat, Husinec hraje pěkný fotbal a na domací půdě budou brát všechny body.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích