1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strakonice B těsně porazily Sousedovice a posunuly se na druhé místo tabulky


Branky


19

Sousedovice přijely do Strakonic se sérií tří výher v zádech, a tak si věřily na další vítězství. Domácí jsou ale také silní a v případě výhry a příznivých výsledků ostatních utkání se mohli dotáhnout na čelo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadili hosté, ale jejich gól nebyl uznán

Strakonická rezerva přivítala na domácím hřišti tým Sousedovic. Oba týmy si dělaly ambice na vítězství v tomto zápase, ale hlavně nechtěly prohrát. Proto byl začátek utkání spíše opatrnější a jak domácí, tak hosté se snažili spíše vyčkávat, jestli nějaká příležitost sama nevyplyne.

 

První větší příležitost si tak vypracovali hráči domácích Strakonic až ve 30. minutě utkání. Domácí hráč se dostal v pokutovém území k hlavičce, ale k jeho smůle zamířil těsně nad branku, a tak Tomáš Holý nemusel zasahovat.

 

Ve 41. minutě přišel rohový kop Sousedovických, který nakonec hosté dokázali vstřelit branku, ale neradovali se dlouho. Hlavní rozhodčí viděl hru rukou, a tak gól neuznal.

 

Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase si tři body zajistili domácí

Druhá polovina utkání začala opět jako ta první. Oba týmy vyčkávaly na nějakou brankovou příležitost a hra se odehrávala především ve středu hřiště, kdy především nikdo nechtěl udělat chybu.

 

Té se ale nevyvarovaly hostující Sousedovice v 60. minutě. Balón se dostal ke strakonickému útočníkovi Petru Balouškovi, který si s nastalou situací věděl rady a překonal brankáře Tomáše Holého - 1:0.

 

Sousedovice pak přeřadily na vyšší stupeň, jelikož si chtěly odvézt alespoň bod. Dostaly se do mírného tlaku, ale vyložené příležitosti nepřicházely a ty drobné končily buď mimo tři tyče, anebo v náručí brankáře Uhříčka.

 

Žádná branka již do konce utkání nepadla, a tak se ze tří bodů a z posunu na druhé místo tabulky radují domácí Strakonice B.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach: "V dalším zápase jsme se utkali se Strakonicemi B. Začátek zápasu byl opatrný z obou stran. Hosté zahrozili v 30. minutě, kdy hlava hostujícího hráče šla těsně nad naši bránu. Ve 41. minutě jsme zahrávali rohový kop, ze kterého jsme dali gól. Bohužel gól nebyl uznán pro ruku. Do druhého poločasu vstoupila opět obě mužstva opatrněji, hrálo se převážně ve středu hřiště, bez výraznějších šancí. V 60. minutě po naší chybě dostal příležitost hostující Baloušek a dal branku. Do konce zápasu jsem si vytvořili mírný tlak, který se stupňoval, ale nedokázali jsme vstřelit míč mezi tři tyče soupeřovi brány. Bohužel naše vítězná série skončila. V sobotu přivítáme na domácím hřišti Stachy a doufám, že nastartujeme sérii novou."



Sestavy


FK Junior Strakonice B
L. Uhříček [-] - O. Šimek [-] , V. Peroutka [-] , P. Cibulka [-] - D. Petráň [-] - D. Míčka [-] , P. Baloušek [-] , J. Baloušek [-] , M. Boukalík [-] (56. M. Linhart [-] ) , R. Kočí [-] (66. P. Rojík [-] ) , M. Čapek [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - Š. Fábera [-] , M. Glazunov [-] , D. Horňák [-] (70. O. Rataj [-] ) , P. Masák [-] , J. Janáček [-] , D. Brož [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , O. Brynda [-]

ŽK: 78. M. Čapek - 81. P. Masák , 90. O. Vaněček .
Hráči zápasu: L. Uhříček - F. Duba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Strakonický junior se doma neporáží.

Tip experta: výhra hostů

Bude to pro nás těžký soupeř, věřím ale, že naše hra už si sedla a Junior porazíme.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sousedovice jdou výsledkově nahoru, tady to může dopadnout všelijak ... dávám dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích