1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior B zvítězil díky výborné první půli ve Volyni


Branky


19

Ve Volyni, kam přijelo béčko Strakonic, byl k vidění zápas dvou odlišných poločasů. V tom prvním jasně dominovali hosté ze Strakonic, což potrvdili dvěma brankami. Ve druhém naopak převzala iniciativu domácí Volyně a hnala se za vyrovnáním. ze svých šancí ale proměnila jen jednu v závěru, a tak slaví tři body hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jasně dominovaly Strakonice B

V prvním poločase jako kdyby byl na hřišti pouze jeden tým. Strkonická rezerva si dělala v podstatě co chtěla a její hráči měli jasnou převahu. Do několika šancí se dostal Petr Baloušek a tu ve 20. minutě již dokázal přetavit ve vedoucí branku hostů, když na vápně zůstal úplně nepokrytý - 0:1.

 

Hned o 4 minuty později jsme nedokázala domácí obrana zachytit náběh Martina Čapka a ten tvrdou hlavičkou navýšil skóre již na 0:2 pro hosty ze Strakonic.

 

Další šance hostů, kterých bylo ještě několik, už branky nepřinesly, jelikož se dobrým výkonem prezentoval volyňský brankář Tomáš Mráz. Do kabin tak šli hosté s náskokem dvou branek.

Po poločase se role prohodily a jasně lepší byla domácí Volyně

Po poločasové přestávce se obraz hry na hřišti úplně změnil. Aktivnějším a lepším týmem najednou byla domácí Volyně. Ta začala hrát strakonickým fotbalistům více do těla, což bylo velice účinnné. Nicméně ke snížení skóre to stále nevedlo. Do dobrých šancí se dostali například Martin Malina, který ale zamířil těsně vedle, nebo Pavel Temňák, který trefil brankovou konstrukci.

 

V samotném závěru se domácí přeci jen dočkali branky po velikém náporu. V 90. minutě se trefil Pavel Temňák a snížil na 1:2. Toto snížení ale přišlo moc pozdě na to, aby Volyně dokázala ještě uzmout nějaké body. Z nich se tak radují Strakonice B.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "V prvním poločase jsme měli ze soupeře až zbytečný respekt, možná i kvůli předchozímu nepovedenému přátelskému utkání s Juniorem. Hosté byli jednoznačně lepší. Petr Baloušek nám dělal obrovské problémy, měl několik šancí a jednu takovou proměnil ve 20. minutě. O 4 minuty zvýšili hosté na 0:2. Do konce poločasu ještě měli několik příležitostí ale všechny chytil Mráz. Po poločasové bouři si oba týmy role prohodily. My jsme hru přitvrdili a to hostům nevyhovovalo. Bohužel se nám nepodařilo dát kontaktní branku dřív. Bohužel šance Maliny skočila jen těsně vedle tyče a samostatný únik Temňáka skončil na tyči. Až v poslední minutě jsme z náporu vstřelili branku na konečných 1:2. Bohužel si za prohru můžeme sami promarněným prvním poločasem."




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - L. Blatský [-] (35. V. Kucul [-] ) , M. Malina [-] (74. D. Lackner [-] ) , T. Škopek [-] (46. P. Pletka [-] ) , J. Procházka [-] , M. Nový [-] , P. Hájek [-] , A. Mack [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

FK Junior Strakonice B
M. Fiřt [-] - P. Cibulka [-] , V. Peroutka [-] - P. Rojík [-] (86. L. Uhříček [-] ) , M. Linhart [-] (69. L. Šimák [-] ) , D. Petráň [-] - M. Boukalík [-] , T. Zelenka [-] , P. Kratochvíl [-] (15. J. Baloušek [-] ) , M. Čapek [-] , P. Baloušek [-]

ŽK: 59. A. Mack , 63. P. Hájek , 88. R. Prihara , 90. F. Dlouhý - 45. M. Linhart , 59. P. Cibulka , 81. J. Baloušek .
Hráči zápasu: P. Temňák - P. Baloušek .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - PRAVDA Luboš, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Z Volyně se moc body vozit nebudou. Tipuji ale, že Strakonice ve Volyni neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích