1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Střelské Hoštice doma podlehly Cehnicím


Branky


40. V. Braťka - 2. J. Mára , 30. P. Hovorka (p.) , 44. M. Kováč , 74. J. Kuric
19

Hošticím v domácím zápase s Cehnicemi chybělo několik hráčů základní sestavy. Hosté toho dokázali využít rychlou brankou. po celý zbytek zápasu si vedení dokázali udržet a radují se tak ze druhé výhry v sezóně, díky které se v tabulce bodově vyrovnali svému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cehnice se v první půli rychle dostaly do vedení

Domácím Střelským Hošticím chybělo proti Cehnicím několik důležitých hráčů. Nesouhry domácích dokázali využít hosté hned na začátku zápasu. Ve 2. minutě otevřel skóre cehnický Jaroslav Mára - 0:1.

 

Dále plynula hra bez větších šancí až do 30. minuty. V té fauloval domácí obránce soupeře v pokutovém území a rozhočí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Petr Hovorka a překonal domácího brankáře - 0:2.

 

Poté se konečně dočkali i domácí. Ve 40. minutě se po standardní situaci prosadil Vojtěch Braťka a domácí byli zpátky v zápasu - 1:2.

 

To ale netrvalo dlouho, jelikož ještě před ukončením první půle si hosté vzali dvougólové vedení zpět. Ve 44. minutě se po rychlém brejku dokázal prosadit Marek Kováč, který tak poločasové skóre uzavřel na 1:3.

Ve druhé polovině byli opticky lepší domácí, ale kontaktní branku nevstřelili

Ve druhé polovině utkání byly na míči spíše domácí Střelské Hoštice. Vyložené brankové příležitosti si ale nevytvářely anebo jejich pokusy dokázal likvidovat cehnický brankář Přech.

 

Jediný gól druhého poločasu si tak připsali zase hosté, kteří si v tomto dějství spíše hlídali náskok a poctivě bránili. V 74. minutě zvýšil náskok svého týmu Jaroslav Kuric, který byl v té době na hřišti pouhé tři minuty - 1:4.

 

Více zajímavého se v utkání již nestalo, ze druhého vítězství v sezóně se po výsledku 1:4 radují Cehnice, které se tak na svého soupeře v tabulce bodově dotáhly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "V domácím utkání s Cehnicemi nám chybělo pět hráčů základní sestavy a na hřišti to bylo znát. Hosty jsme pustili do vedení již tradičně ve 3. minutě. K jeho navýšení došlo po nedovoleném zákroku našeho obránce a proměněném pokutovém kopu. Naději na změnu v průběhu zápasu vykřesal ve 40. minutě Braťka vstřelil naši jedinou branku. Hosté ale po chvíli odskočili opět do dvoubrankového vedení, se kterým jsme již nedokázali nic udělat. V druhém poločase jsme měli územní převahu bez gólového efektu. Skóre uzavřeli hosté 15 minut před koncem."




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Pícha [-] - V. Paroubek [-] (83. P. Martínek [-] ) , K. Kohout [-] (46. M. Virostek [-] ) , M. Janoch [-] , K. Heřman [-] , I. Gatcan [-] , D. Šefčík [-] (75. O. Koudelka [-] ) , V. Braťka [-] , V. Dohonyi [-] , P. Lemberger [-] , P. Hlava [-]

Sokol Cehnice
M. Přech [-] - M. Kováč [-] (71. J. Čech [-] ) , M. Kroupa [-] (71. J. Kuric [-] ) , O. Martínek [-] , L. Čech [-] , T. Herzig [-] (44. V. Vaněk [-] ) , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (81. D. Hájek [-] ) , J. Prokeš [-] , P. Hovorka [-] , M. Martínek [-]

ŽK: 53. P. Lemberger - 38. P. Hovorka , 40. J. Mára , 52. R. Frčka , 87. D. Hájek .
Hráči zápasu: V. Braťka - J. Mára .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ovčáček Josef - IRAL Jiří, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hoštice jsem neviděl hrát, tak nevím, co od nich moc čekat. Proto dávám na Cehnice, mají zkušený tým a věřím, že v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích