2:1
(1:0)
89. P. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov v derby přehrál Střelské Hoštice


Branky


22

Derby mezi domácím Dražejovem a Střelskými Hošticemi nabídlo především boj o střed pole s poměrně málo šancemi. Vítězství si v utkání nakonec připsali domácí, čímž se posunuli na první místo tabulky a to mají dokonce odehráno o zápas méně než jejich pronásledovatelé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelil Dražejov rychlou branku

K sobotnímu derby v Dražejově si našlo cestu přes 100 diváků. Většině z nich udělali domácí radost již v 5. minutě. Hrčka centroval z přímého kopu. Míč pod břevno poslal Michal Bračok - 1:0.

 

První půlka toho již moc nenabídla, a to ani na jedné straně. Hrálo se převážně mezi vápny a vytvářely se ojedinělé šance. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté.

Ve druhé půlce pokračoval vyrovnaný boj

Ve druhém poločase se stále pokračovalo ve hře z prvního poločasu. Fotbal ve středu pole, který nepřinášel příliš mnoho šancí.

 

Dobrou příležitost pak měli hosté. V 60. minutě vystřelil z dálky Dohonyi ale trefil pouze břevno, od kterého se míč odrazil do země a pak ven z branky.

 

Branky se ale diváci přecijen dočkali a to od domácích. Druhou branku přidali Dražejovští v 72. minutě, kdy přetažený centrovaný balon Poláčkem umístil David Hlavin hlavou do sítě - 2:0.

 

V úplném závěru se konečně dočkaly i Střelské Hoštice. Balon odražený od tyče po průniku Heřmana doklepnul v 89. minutě do odkryté branky hoštický Pavel Hlava - 2:1.

 

To ale bylo od hostů všechno, vyrovnat už nestihli. Konečný stav utkání tak je 2:1 pro Dražejov.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: "Většině diváků jsme udělali radost již v páté minutě. Hrčkův centrovaný přímý kop pod víko uklidil Bračok. První půlka toho již moc nenabídla na obou stranách. Vlastně ani druhá. Hrálo se převážně mezi vápny a vytvářely se ojedinělé šance. Druhou branku jsme přidali až v 72. minutě. Další čisté konto nám uteklo až v samotném závěru. Konečný stav 2:1 a vydřené tři body."

TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "V Dražejově jsme tradičně zaspali začátek utkání a už v 5. minutě inkasovali. Následně jsme převzali iniciativu a do konce poločasu si vytvořili mírnou převahu, ovšem bez gólového efektu. Stejný průběh mělo utkání i po změně stran. V 60. minutě vyslal krásnou střelu Dohonyi, míč se odrazil od břevna do země a vyskočil ven z brány. Nikdo z rozhodčích ho za čárou neviděl, a tak se stav utkání neměnil. Domácí hrozili zejména z rychlých protiútoků. Po jednom z nich navýšili své vedení na 2:0. My jsme jen korigovali minutu před koncem, kdy míč dorazil do odkryté branky Hlava. Poděkovat bych chtěl našemu brankáři Píchovi, který v 47. letech spolehlivě zastoupil zraněného Vlka."



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] (63. T. Martínek [-] ) , T. Hrčka [-] , V. Hozman [-] , T. Brož [-] - M. Bračok [-] (86. L. Šulda [-] ) , P. Poláček [-] , F. Brázda [-] , M. Halama [-] (59. K. Krýsl [-] ) , D. Hlavin [-] - O. Koutský [-] (77. D. Pojsl [-] ) -

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Pícha [-] - V. Paroubek [-] (74. M. Virostek [-] ) , K. Heřman [-] , J. Strnad [-] (25. K. Kohout [-] ) , I. Gatcan [-] , V. Braťka [-] (72. O. Koudelka [-] ) , R. Květoň [-] , V. Dohonyi [-] , P. Lemberger [-] , P. Hlava [-] , M. Kokrda [-] (81. J. Šíp [-] )

ŽK: 85. D. Hlavin , 91. V. Hozman - 87. J. Šíp .
Hráči zápasu: D. Hlavin - P. Hlava .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Syrovátka Jan - OVČÁČEK Josef, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hoštice nedají svou kůži lacino, ale Dražejov má v nové sezóně formu, kterou potvrdí i v tomto utkání.

Tip: výhra hostů

Dražejov má velkou formu, ale i přesto si myslím, že alespoň bod odvezeme. Jako brankář hostů, ale dávám naše vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza