2:2
(2:1)
37. M. Valta
50. O. Šimek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonice B se v domácím utkání s Vacovem rozešly nerozhodně


Branky


9. M. Boukalík (p.) , 27. J. Krýsl - 37. M. Valta , 50. O. Šimek (vl.)
22

Ve Strakonicích se utkali sousedi v tabulce. Domácí B tým přivítal Vacov. Dal se tedy čekat vyrovnaný zápas. Domácí se sice dostali do dvougólového vedení, ale hosté ho dokázali na začátku druhé půle smazat. Utkání tak skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli dostali do vedení o dvě branky

První poločas byl dost vyrovnaný. Možná o trochu aktivněji do něj vstoupili hosté z Vacova. Hned v 5. minutě dokázali vstřelit branku, ta ale kvůli ofsajdu nebyla uznána.

 

Poté co Bubík zahrál ve vápně rukou kopali domácí v 9. minutě penaltu. Tu chladnokrevně proměnil domácí kapitán Michal Boukalík do levého horního rohu branky - 1:0.

 

Ve 27. minutě vyrazil vacovský brankář Lácha přízemní střelu k Jakubu Krýslovi a ten do prázdné branky zvyšoval již na 2:0 pro Strakonice.

 

O deset minut později, ve 37. minutě, vyslal z trestného kopu tvrdou střelu Moutelík a domácí gólman nedokázal udržet míč pod kontrolu, toho využil Marek Valta a pohotovou dorážkou o břevno dostal míč za záda gólmana Junioru - 2:1.

 

Tento okamžik hostující hráče nakopl a začali soupeře tlačit. V prvním poločase z toho ale vyrovnání nepřišlo.

Krátce po změně stran se Vacov dočkal vyrovnání

Ve druhé polovině domácí pouze nakopávali míče a kromě pár rohů a standardních situací kolem vápna si nevytvořili nějaký výraznější tlak.

 

Hned v 50. minutě po trestném kopu Zitty, domácí gólman opět vyrazil míč před sebe a ten si následně Ondřej Šimek nešikovně srazil do vlastní brány a bylo srovnáno - 2:2.

 

V druhém poločase se Vacovu podařilo ještě jednou skórovat, ale pomezní rozhodčí opět signalizoval ofsajd a branka tak neplatila.

 

V 65. minutě běžel úplně sám na gólmana střídající hráč Vacova Martin Mls. Tento samostatný únik však nedokázal zakončit gólem a trefil pouze brankáře domácích.

 

V samotném závěru zápasu si hosté vytvořili ještě dvě větší šance. Jedna z rohového kopu, kdy opět hlavičkoval těsně vedle branky Martin Mls a únik Ketzera po levé straně, kdy těsně před dobíhajícím útočníkem hostů zachytil jeho přihrávku pod sebe domácí brankář Jáchym. Oba týmy tak nakonec berou po jednom bodu.

 

Report sepsal: Marek Valta, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



SK Vacov
Marek Valta: "Tato remíza je pro nás velké zklamání. Strakonice “B” patří mezi velmi kvalitní týmy. V této soutěži se jako jedni z mála snažili hrát fotbal a přesně věděli, co chtějí na hřišti dělat. I tak jsme proti nim dokázali srovnat zápas z 2:0 na 2:2 a pouze naše špatná koncovka nás stála 3 body. Pokud chceme hrát o postup, musíme prostě začít proměňovat šance. Každý zápas jsme schopni si vytvořit i 5 až 6 jasných tutovek. Je to pro nás velká škoda, že s nimi nenaložíme lépe."



Sestavy


FK Junior Strakonice B
J. Jáchym [-] - V. Peroutka [-] - D. Míčka [-] , P. Rojík [-] , D. Petráň [-] (82. A. Fligiel [-] ) - M. Boukalík [-] , J. Krýsl [-] , J. Máška [-] , O. Šimek [-] , R. Novák [-] (62. M. Linhart [-] ) , R. Kočí [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - J. Bubík [-] , M. Valta [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] (46. D. Makas [-] ) , A. Bujok [-] , J. Mls [-] , J. Ketzer [-] , L. Král [-] (28. V. Blahout [-] ) , J. Červenka [-] , T. Sova [-] (72. K. Procházka [-] )

ŽK: 52. P. Rojík , 72. M. Linhart , 88. J. Krýsl - 31. J. Mls , 71. J. Bubík .
Hráči zápasu: M. Boukalík - M. Valta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ovčáček Josef - SYROVÁTKA Jan, MACH Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Junior je doma velmi silný a tentokrát to odnese Vacov.

Tip: výhra hostů

Velmi vyrovnané utkání ve kterém bude šťastnější tým hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích