4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice slaví první výhru, když dokázaly porazit Střelské Hoštice


Branky


3. J. Hrach , 16. J. Hrach , 76. J. Hrach , 81. D. Šefčík (vl.) - 22. O. Brynda (vl.) , 23. D. Šefčík , 51. D. Šefčík
19

Střelské Hoštice přijely na půdu Sousedovic v roli favorita utkání. Nepovedl se jim ale začátek a brzy prohrávaly o dvě branky. Přestože dokázali skóre otočit, v závěru o náskok zase přišly. Domácí Sousedovice tak salví první vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Sousedovice si vypracovaly dvougólový náskok, ale hosté stihli vyrovnat

Domácí Sousedovice vstoupily do utkání velmi dobře a zaskočily tak hosty ze Střelských Hoštic. Již ve 3. minutě se hlavičkou prosadil domácí kapitán Jan Hrach a otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Stejný hráč, tedy Jan Hrach, zajistil domácímu týmu zvýšení náskoku. V 16. minutě utkání se prosadil opět hlavičkou a skóre tak bylo 2:0.

 

Střelské Hoštice se rozhodly na negativní vývoj utkání reagovat změnou rozestavení. Ta přinesla ovoce v podobě jednak zlepšené hry, ale hlavně i vstřelených branek. Po standardní situaci ve 22. minutě si vlastní branku vstřelil domácí Ondřej Brynda 2:1.

 

Hned o minutu později pak domácí obránce chyboval při zpětné nahrávce, čehož využil David Šefčík a rychle vyrovnal skóre na 2:2. Do konce první půle se již žádná změna skóre nestala, a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

Ve druhé půli šli hosté do vedení, domácí Sousedovice ale skóre otočily

Po změně stran se poměrně rychle prosadili hráči Střelských Hoštic. Konkrétně v 51. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání David Šefčík, a favorit zápasu tak konečně vedl - 2:3.

 

Tento stav vydržel až do 76. minuty, kdy hosté nedokázali zabránit centru ze strany do vápna a domácí kapitán Jan Hrach opět hlavou vyrovnal a navíc touto brankou dokonal svůj hattrick - 3:3.

 

O pět minut později přišla další branka do hostující sítě. Míč skončil v brance opět po hlavičce, ale tentokrát se o to nepřičinil domácí kapitán, ale hostující David Šefčík, který si připsal vlastní gól - 4:3.

 

V závěru utkání ještě nastřelil hoštický Květoň z trestného kopu tyč domácí brány a v nastaveném čase rozhodčí posoudil zákrok na hraně pokutového území na Kokrdu k nelibosti hostí jako přímý kop, nikoli penaltu. Druhou žlutou a červenou kartu za faul viděl domácí Ondřej Brynda.

 

Sousedovice ale první vítězství v sezóně nakonec uhájily, když porazily Střelské Hoštice těsně 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "Do utkání v Sousedovicích jsme vstoupili tragicky a po dvou brankách vstřelených hlavou prohrávali za 15. minut 2:0. Po změně v rozestavění hráčů se naše hra zlepšila. Výsledkem bylo brzké vyrovnání. Po změně stran nás brzy dostal do vedení Šefčík. Tento stav vydržel až do 75. minuty, kdy domácí hráč opět hlavou vyrovnal. Průběh utkání jsme otočili sami, vlastním gólem 10 minut před koncem. V závěru utkání ještě nastřelil Květoň z trestného kopu tyč domácí brány a v nastaveném čase „vytáhl“ rozhodčí penaltový zákrok na Kokrdu mimo pokutové území a udělal tak tečku za naším nepodařeným výletem do Sousedovic."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - P. Vojtíšek [-] , O. Brynda [-] , O. Rataj [-] , F. Duba [-] (89. J. Blatský [-] ) , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , L. Duba [-] (75. P. Jeneš [-] ) , J. Janáček [-] (70. D. Horňák [-] ) , M. Glazunov [-] , J. Hrach [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šefčík [-] , R. Květoň [-] , M. Janoch [-] , V. Braťka [-] , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] , K. Kohout [-] , I. Gatcan [-] , J. Strnad [-] , M. Kokrda [-]

ŽK: 40. O. Brynda , 85. P. Jeneš . ČK: 90. O. Brynda .
Hráči zápasu: J. Hrach - D. Šefčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MUZIKA Filip - HANDŠUH Karel, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Doufám, že náš tým si odveze všechny body. Pro mě specifické utkání, na které se moc těším.