2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelské Hoštice dohrávaly v oslabení, přesto berou tři body


Branky


22

Střelské Hoštice doma přivítaly Volyni. Oba týmy měly před utkáním shodně 4 body. V tomto utkání si vítězství připsalo domácí mužstvo a to i přesto, že v závěrečných minutách dohrávalo bez vyloučeného hráče. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli zpočátku aktivnější domácí

Domácí Střelské Hoštice začaly utkání s Volyní jsme aktivně a prvních deseti až patnácti minutách obléhali branku hostů. I přes několik dobrých příležitostí ale bez brankového efektu. Následně se hra vyrovnala a do zakončení se dostávali i hosté.

 

Do vedení se ale přeci jen ještě před koncem poločasu dostal domácí tým. Ve 42. minutě se prosadil na hrotu hrající Rudolf Květoň střelou z přímého kopu - 1:0. Toto skóre vydrželo až do konce první půle.

Druhý poločas přinesl opět převahu domácích Hoštic

Po změně stran si domácí udržovali herní převahu a hosté hrozili zejména z protiútoků. Skóre mohl navýšit David Šefčík, který trefil břevno, a Pavel Hlava, který nezakončil samostatný nájezd na brankáře. Hosté měli také jasnou brankovou příležitost osamoceným hráčem na malém vápně, toho ale vychytal brankář Vlk.

 

Uklidnění přinesla až druhá branka Rudolfa Květoně, který se v 80. minutě prosadil střelou po zemi ze střední vzdálenosti.

 

V nervózním závěru se v 88. minutě nechal ještě vyloučit Michal Červený, který byl na hřišti v tu dobu pouhých sedm minut. Červený neudržel na uzdě nervy a oplatil provokaci hostujícího hráče, což neuniklo pomeznímu rozhodčímu. Branka už ale žádná nepadla, a tak slaví výhru domácí Střelské Hoštice v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Opět jsme nezvládli vstup do zápasu, domácí měli v první desetiminutovce několik zajímavých možností, ale žádnou neproměnili. Postupem času jsme se dostali do zápasu a byli jsme lepší na balónu. Bohužel těsně před přestávkou jsme inkasovali a tato branka nás srazila. Druhý poločas jsme si prohráli sami naší nedisciplinovaností. Do dalšího zápasu musíme nastoupit úplně jinak a bojovat jeden za druhého."



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - K. Kohout [-] (77. J. Šíp [-] ) , J. Strnad [-] , I. Gatcan [-] - V. Braťka [-] , M. Janoch [-] , R. Květoň [-] , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] (81. M. Červený [-] ) - D. Šefčík [-] -

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - P. Pletka [-] (64. O. Holín [-] ) , M. Malina [-] (77. V. Plachta [-] ) , J. Procházka [-] , M. Nový [-] , R. Slavík [-] , P. Hájek [-] , A. Mack [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

ŽK: 89. T. Vlk - 34. P. Pletka , 85. F. Dlouhý , 87. A. Mack , 88. M. Nový . ČK: 88. M. Červený .
Hráči zápasu: R. Květoň - F. Pubal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAREK Martin - ČERNÝ Jan, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatný vedoucí, kdybych svému týmu nevěřil. Každý bod se bude počítat. Před zápasem bych bod bral, přesto doufám ve vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyrovnané utkání, v kterém věřím, že Budem šťastnějším týmem a vyhrajem.

Tip: výhra domácích