0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sokol Sedlice zvítězil nejtěsnějším rozdílem ve Střelských Hošticích


Branky


17

Utkání ve Střelských Hošticích nepřineslo mnoho fotbalové podívané. Domácí si vyložené brankové příležitosti nevytvořili, a tak hostující Sedlici stačila na vítězství jediná branka, která padla již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl rozhodující trefu utkání

V sobotu po obědě byl ve Střelských Hošticích k vidění zápas mezi domácím Sokolem a TJ Sokol Sedlice. Oba týmy v prvním kole soutěže vyhrály s čistým kontem, a tak se dal čekat poměrně vyrovnaný souboj s málo brankami. A přesně to se také potvrdilo.


Domácí Střelské Hoštice si nevytvářely skutečné šance, ale spíše jejich náznaky. K ohrožení brankáře hostí Vančáta tak došlo jen výjimečně. A když přece, tak si brankář Sedlice skvěle poradil.

 

Ani hosté se nemohli přes obranu domácích pořádně dostat, ale přeci jen se jim nakonec v prvním poločase podařilo vstřelit branku. Ve 33. minutě se po rychlém protiútoku prosadil hostující kapitán David Dumský - 0:1.

 

Další branky už v první půli nepadly, a tak šli do kabin spokojenější hosté ze Sedlice.

 

Druhá polovina ofenzivnější nebyla

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Kvalitní obrany si téměř vždy dokázaly poradit a své ofenzivní protivníky do vážných příležitostí nepouštěly. A když už se útočníci dostali do střeleckých pozic, brankáři si dobře poradili. Vyrovnaná druhá půlka tedy nepřinesla žádnou změnu skóre a utkání skončilo vítězstvím Sedlice 0:1



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "Vyrovnané utkání se Sedlicí rozhodla jediná branka vstřelená hosty po rychlém protiútoku v prvním poločase. Naši hráči se dostávali pouze do náznaků brankových příležitostí, které nemohly skončit za zády hostujícího brankáře."




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - J. Strnad [-] , M. Kokrda [-] , I. Gatcan [-] - P. Hlava [-] , R. Lacko [-] (59. V. Paroubek [-] ) , P. Lemberger [-] , V. Braťka [-] (81. K. Kohout [-] ) , R. Květoň [-] - D. Šefčík [-] - M. Janoch [-] (67. M. Červený [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , P. Koutenský [-] , J. Němec [-] , M. Sladký [-] - M. Čapek [-] , J. Musil [-] , M. Zíka [-] , D. Janoušek [-] (90. J. Čabrádek [-] ) - D. Dumský [-] (66. Z. Mikeš [-] ) , J. Panuška [-] (59. P. Vaněk [-] )

ŽK: 41. V. Braťka , 61. P. Hlava , 68. I. Gatcan - 25. D. Janoušek , 69. Z. Mikeš , 74. M. Vančát , 80. V. Klíma , 90. J. Čabrádek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - STUDENÝ Josef, SADLAK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Domácí jsou doma velm i silní a pocítí to i soupř z nedaleké Sedlice.