FOTO: Cehnice ovládly druhý poločas


Branky


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojice rozhodčích Michal Hučík, Vladimír Ryneš a Miroslav Harvalík přivedla na plochu oba týmy. Jejichž hráči na úvod zápasu drželi minutu ticha za Milana Pavlíka, funkcionáře a jednoho ze zakladatelů klubu Sokol Záblatí, který zemřel v době vynucené covidové pauzy.  Funkcionář, první gólman Sokola, výborný chlap a hlavně duše týmu, který dokázal nabudit, poradit a pro klub žil. To byl pan Milan Pavlík, kterému se na hřišti neřeklo jinak než Milánku. Ten tam z horních pater nebe potom viděl ne zrovna dobrý start svého Záblatí - nyní Prachatic C.

 

     Zápas totiž začal a více ze hry začali mít hosté. Domácí jako by se hledali a jejich mladá sestava, kdy ze základu chybělo několik hráčů z důvodů dovolené, zaměstnání či zranění se dlouho nemohla rozběhnout. Toho hosté využili a již v deváté minutě šli do vedení Šebestou.  Po čtvrthodině konečně zahrozili domácí a Víťa Sova nastartoval Záblatské. Hra se vyrovnala, ale hosté byli soustředění a domácí nepustili dál než k šestnáctce. Domácí se pomalu tlačili před gólmana Přecha, ale koncovka byla mizerná. V závěru poločasu se domácí přeci jen dočkali a centrovaný míč uklidil krásnou rybičkou do sítě hostí V. Sova. Poločas tak skončil dělbou bodů.

 

    V druhém poločase to začalo podobně. Hosté byli hodně na míči a v dopoledním parnu byli lepším týmem. I v této fázi šli rychle do vedení, když v 52. minutě využil chyby v obraně domácích Kováč. Tím začal tlak Cehnic. Tým ze Strakonicka získal velkou převahu a domácí do 65. minuty tahali za kratší konec, právě v této minutě přidal Šebesta svůj druhý gól a třetí hostí. Tím jako by se rozhodlo. Domácí, i když na nich bylo vidět, jak je vedení hostí utlumilo. Záblatští se pomalu zvedali a vyvrcholením byla sedmdesátá minuta, když se domácí dostávali postupným útokem před branku, Lukeš se dostal na dostřel, ale gólmana Cehnic, který jej při kličce fauloval a byl z toho pokutový kop.

 

 Míč si na značku postavil Miroslav Kolafa, ale jeho střelu Přech vyrazil a z následné dorážky vyšel lépe znovu gólman Přech, když ji vyrazil na rohový kop. To byla pro domácí pohroma a zápas dohráli v útlumu.  Hosté během 82. a 83. minuty vytáhli své vítězství na nepopulárního bůra a domácím hráčům i divákům znepříjemnili dobrou chuť k nedělnímu obědu.

  

AUTOR: Ladislav Beran



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hučík Michal - RYNEŠ Vladimír, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2021 20:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích