0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň opět nebodovala


Branky


20

V ideálním fotbalovém počasí na sebe narazili celky s rozdílnými ambicemi. Domácí toužili přerušit nelichotivou bilanci s tristní gólovou produktivitou. Boršov přijížděl s prořídlou sestavou doplněnou o hráče B týmu na hřiště posledního týmu tabulky pro povinné tři body s cílem udržet před zimní přestávkou kontakt s klidným středem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Havlíček

První nebezpečnou souhru si vytvořili po sedmi minutách hry hosté, po sklepnutí Šimečka střílel z šestnácti metrů Řežáb. Na další pěknou akci se čekalo do devatenácté minuty, kdy po rohu Čuříka vyskočil vysoko Řežáb, ale hlavou nemířil přesně.

Po půl hodině hry se nákop ze standardní situace dostal ve vápně ke Strapáčovi, ten si přehodil obránce a pohotově zakončí bodlem, Budín v bráně Boršova však reflexně dokázal vyrazit. Hned z protiútoku vysunul Havlíček Řežába a jeho střelu z úhlu tečoval dobíhající obránce na roh. Z další brejkové situace po ose Benhák Šimeček se na dobrou přihrávku na velkém vápně naběhl Havlíček, ale zaváhal v ideální pozici a následnou střelou minul zadní tyč. Tři minuty před odchodem do kabin poslal Benhák nákop do pokutového území a Havlíček hlavou poslal hosty do zaslouženého vedení 0:1.

Druhou branku přidal z poloviny hřiště Benhák

Po změně stran vyzkoušel z přímého kopu pozornost Budína Střapáč, ale střela přes zeď byla málo důrazná. V 55´ se uvolnil po pěkné akci na pravé straně Šimeček a stříleným polovysokým centrem našel na penaltě Havlíčka, ten trefil přesně i důrazně z první ,ale brankář Lébl předvedl zákrok ligových parametrů a pohotovým zákrokem vyrazil. Další teečovaná prudká střela Benháka ze střední vzdálenosti skončila pouze rohovým kopem. V sedmdesáte minutě naděje na bodový zisk domácích pohřbil dobře hrající Benhák. Ten si všiml, že je domácí brankář daleko od brankové čáry a střelou z půlícího kruhu ho pohotově přehodil. Tlak domácích v závěru utkání se nekonal a tak Boršov proti v koncovce bezzubému soupeři uhájil 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán): K zápasu opět nemám co říct snad jen to, že jsme opět prohráli a jsme rádi že je zimní pauza a snad se dáme nějak dohromady a jaro bude lepší.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Hromada [-] , A. Zach [-] (88. D. Straka [-] ) , L. Koudelka [-] (46. P. Picka [-] ) , F. Šantora [-] , J. Moudrý [-] (66. M. Štumbauer [-] ) , S. Kubeš [-] (88. M. Dvořák [-] ) , Š. Parýzek [-] (88. P. Kolafa [-] ) , M. Pojer [-] , M. Strapáč [-] , R. Petr [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - V. Čuřík [-] , T. Kéri [-] (88. J. Honiss [-] ) , S. Čutka [-] , F. Benhák [-] , J. Havlíček [-] , J. Šimeček [-] (79. P. Kuryliuk [-] ) , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , R. Kofroň [-] (86. J. Polomčák [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 86. M. Strapáč , 89. P. Kolafa - 86. V. Čuřík .
Hráči zápasu: F. Benhák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Herzog Radek - VALEŠ Radek, KLIMEŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde věřím Boršovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza