Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů nasázela devět branek


Branky


8. V. Brožka , 10. M. Popovič , 13. V. Brožka , 22. M. Kodras , 40. V. Pavel , 67. V. Pavel , 77. J. Macák , 79. V. Pavel , 84. J. Borek - 5. M. Vávra , 55. T. Kalkuš
18

Rezerva Trhových Svinů přivítala Větřní a čekal se vyrovnaný zápas. Ovšem domácí tým hosty doslova zadupal do země a nadělil jim devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající vstup domácích do zápasu

Hostujicí tým zaskočil domácí a Michalem Vávrou šel do vedení. To domácí tým probudilo a během pěti minut se trefil dvakrát Václav Brožka a jednou po krásné individuální akci hrající brankář Michal Popovič. Větřní nekladlo žádný odpor do konce poločasu se trefil ještě Vojtěch Pavel a Marek Kodras 5:1. 

Domácí tým nepřipustil žádné komplikace

I ve druhém poločase se prosadil hostujicí tým a to brankou Tomáše Kalkuše. Hostujicí tým hrál ovšem velmi špatně a inkasoval dašlí branky. Dvakrát se trefil Vojtěch Pavel, jednou Jiří Macák a Jakub Borek. Stav zápasu se zastavil na 9:2 pro domácí tým. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Pro Sviny velice povedený zápas a pro Větřní krutá porážka. Jako tradičně však domácí neuhlídali na začátku utkání nástup a v 5. minutě šli hosté do vedení. To domácí nabudilo k nečekané aktivitě a během 10 minut třemi góly otočili skóre na 3:1. Vydařený zápas se povedl Michalu Popovičovi na pravé záloze, jinak dvojka gólmanů A tým Svinů, svou bojovností a zarputilostí strhl ostatní spoluhráče k excelentnímu výkonu. Jeho branka na 2:1, kdy prošel téměř z vlastní půle přes čtyři protihráče až před gólmana a nekompromisně zakončil svoje sólo nádhernou brankou, byla určitě nejhezčím momentem zápasu. Do poločasu pak svinenští ještě zvýšili na pohodlných 5:1, kdy soupeř už neměl ani sílu ani chuť zvrátit vývoj utkání. V druhém poločase sice Větřní ještě snížili na 5:2, ale jako v tom prvním si domácí v pohodě zastříleli a dali další čtyři branky na konečných 9:2. Za zmínku stoji ještě hetrik Vojty Pavla.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): K tomuhle nejde nic říct, tragédie, ostuda!!! To co se stalo nemělo s fotbalem nic společného, to byla parodie na fotbal, ale k smíchu jsme byli jen domácím a jejich fanouškům. Zneuctili jsme jméno celého klubu SK Větrní, jsme A tým a měli by jsme jít příkladem!! To co předvádíme 14 dní je tragický! Každý ať si v hlavě přebere jestli chce hrát v tomhle klubu, protože takhle s tímhle přístupem to nepůjde!! Totálně jsme zneuctili klub a naše fanoušky. Je mi z toho na blití!! Ať se každý z nás koukne co má v trenkách a ať se tak začne chovat na hřišti, protože takhle bez jakéhokoliv souboje a pohybu to nejde. Chybí tomu úplně všechno!! Jestli jsem minulý týden psal o úrovni okresního přeboru, tak teď bych z naší strany urazil fotbalisty okresních soutěží. Působíme jako parta zoufalců!! Každý ať si uvědomí a v hlavě přebere jestli chce hrát fotbal ve Větrní a má na to čas do dalšího zápasu! Omlouvám se celému klubu a našim fanouškům za tenhle paskvil, co jsme předvedli. Jediná omluva pro fanoušky může být příští týden derby proti Chvalšinám, kde musí každý jezdit po prdeli!!



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - V. Brožka [-] , V. Pavel [-] , M. Popovič [-] (69. J. Vodička [-] ) , M. Kodras [-] , J. Borek [-] , L. Rolínek [-] (46. J. Macák [-] ) , A. Perfoll [-] , M. Chromčák [-] , J. Šafránek [-] , M. Němec [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - M. Ješina [-] , R. Weinhard [-] , A. Krák [-] , P. Vnuk [-] - M. Hüttner [-] (46. P. Homer [-] ) , T. Hromada [-] (46. T. Kalkuš [-] ) , M. Vávra [-] , Z. Chupík [-] , F. Soukup [-] - P. Podskalský [-] -

ŽK: 83. V. Brožka - 25. M. Vávra , 60. P. Podskalský .
Hráči zápasu: V. Pavel , M. Popovič .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petričák Daniel - BARVA Karel, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: výhra hostů

Může jít o vyrovnaný zápas. U B týmů je důležité, jak nakonec složí svůj tým. Věřím více hostům.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: remíza