2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště porazilo Hrdějovice


Branky


18

Dolní Dvořiště přivítalo doma Hrdějovice. Šlo o souboj týmů z popředí tabulky a tak se dal čekat zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Hrdějovice přijely do Dolního Dvořiště značně oslabené a od začátku se snažily hrát poctivě od zadu.  Po opatrném začátku převzal otěže zápasu domácí tým a hrozil především ze standardních situací. Hrdějovice se dostaly do jedné veliké šance, ale tu nevyužily. Ovšem ani Dolní Dvořiště se ze žádné své příležitosti neprosadilo a tak první poločas skončil bez branek. 

Dvě minuty před koncem rozhodl Marek Urazil

Druhý poločas pokračovala aktivita Dolního Dvořiště a to se také dočkalo první branky, když se na zadní tyči prosadil hlavou Marek Urazil 1:0. Domácí tým byl i nadále lepší, ale udeřilo na druhé straně. Hezkou kombinační akci zakončil Miroslav Studnička 1:1. Rozhodujicí branka přišla dvě minuty před koncem, když se po druhé v zápase trefil Marek Urazil a rozhodl tak o třech bodech pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme chtěli odčinit porážku ze Zlatky. Čekal nás opět soupeř z předních pozic, ale vyhráli jsme zaslouženě. I když je výsledek jen o gól, zapas jsme měli ve svých rukou. Když soupeř vyrovnal , tak jsem věřil ,že zápas zvrátíme ve svůj prospěch. Dneska musím všechny pochválit. Kluky to bavilo, hráli fotbal a jezdili po zadku až do poslední minuty. Takhle se hraje o přední příčky tabulky. Malinko vyzdvihnout musím oba naše stopery. (Hami, Krenauer),kteří až na inkasovaný gól odehráli zapas bez chyby a ukázali, že přes ně to nepůjde. Na koho, ale nesmím zapomenout jsou oba naši benjamínci. Pecha junior a Mac Tesař(oba 16 let)dostali šanci od začátku a opět ukázali, že se s nima muže počítat i v těžších zápasech. Zápas zvládli na výbornou. Nás teď čekají poslední 2 kola. Věřím, že je zvládneme, tak aby po podzimu vládla spokojenost .

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Dvořiště jsme jeli bez několika hráčů základní sestavy. Začátek byl spíš opatrný z obou stran. My jsme se nikam netlačili. Domácí poté byli určitě aktivnějším týmem, hrozili hlavně ze standardek. My si vypracovali jednu vyloženou šanci, ale bez úspěchu, poločas skončil bez branek. Ve druhém poločase tlak domácích sílil, dlouho jsme odolávali, nakonec se jim podařilo skórovat hlavou po centru na zadní tyč. Nám se podařilo vyrovnat z naší ojedinělé, ale krásné akci. Už to vypadalo, že si odvezeme bod, ale přišlo velké zaváhání po autovém vhazování a Urazil druhým gólem rozhodl. Domácí si vítězství zasloužili, byli lepším týmem, ale laciný gól v závěru nás velmi mrzel. Někteří kluci hráli ráno, za A tým nastoupili poprvé v sezóně a určitě obstáli. Čeká nás poslední domácí zápas s Frymburkem. Doufám, že se dáme za týden dohromady a potvrdíme domácí úspěšnost.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] , P. Pecha [-] (85. J. Macanovič [-] ) , O. Kouba [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (90. J. Kříž [-] ) , M. Tesař [-] , J. Krenauer [-] , D. Smolen [-] (60. J. Fořter [-] ) , J. Kubík [-] (80. P. Hošek [-] ) , M. Hami [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , D. Mašek [-] , P. Kukačka [-] , Z. Filípek [-] , F. Leiš [-] , J. Knotek [-] (70. L. Kaisler [-] ) , L. Kučera [-] , T. Fišer [-] (65. J. Beran [-] )

ŽK: 70. J. Kubík - 29. L. Kučera , 67. M. Pavel .
Hráči zápasu: M. Hami , M. Urazil , J. Krenauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ERNST Martin, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 12:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Jirkal
Tip experta: výhra domácích

Věřím našemu týmu, že tento důležitý zápas zvládne.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:19

Tip: výhra hostů