0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou všechny body z Boršova nad Vltavou


Branky


17

Hrdějovice zažívají zatím dobrou sezonu a daří se jim. Tentokrát vezou všechny body z Boršova nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil Miroslav Studnička

utkání Boršov Hrdějovice hranému v neděli předcházel souboj B týmu den předem, kdy domácí zvítězili 6:2. A tým z Hrdějovic přijel na pěkně připravené hřiště pomstít svou rezervu s cílem odvézt poprvé v sezoně z venkovního hřiště všechny tři body.

Za svým cílem si šli hosté v úvodu utkání celkem přesvědčivě. Po několika rychlých akcích po stranách hřiště se ještě do vyložené šance nedostali. V 11´však přišel nenápadný avšak velmi přesné centr z levé strany za obranu a Studnička si pohotově zpracoval na ofsajdové hranici a prostřelil brankáře Budína a stav se měnil na 0:1

V 16. minutě předvedli hosté velmi podobnou akci jako u prvního gólu, tentokrát po prostrčení za obranu, ale radost z druhého gólu překazil nebezpečnému Studničkovi odmávaný ofsajd.

Ve 22´sklepne Leiš přímo na střelu Pavlovi, ale ten zakončí nedůrazně a navíc mimo bránu.

V 28´ se opět Studnička v rychlostním souboji zbaví zaseknutím obrance a kvalitní střela tentokrát končí zásahem Budína, z protiútoku pálí po efektním zpracování pohotově Kery, ale míří vysoko nad bránu.

34´Centr d pokutového území Hrdějovic sklepne Kofroň na Mareše, ale ten nezamíří přesně.

Poločas končí zaslouženě 0:1

Boršov nad Vltavou se neprosadil a tak Hrdějovice berou všechny body

Do druhého poločasu pošle Boršov do zálohy Řežába a Benhák se z pozice obránce začne stále častěji útočit a Hrdějovice se dostávají pod tlak. Z jednoho z mnoha rohových kopů najde Komrska na penaltě skvěle Řežába, ale ten v dobré pozici míří opět nad. Územní tlak domácích končí většinou před vápnem a bez vyložených šancí. V 77´ unikne po lajně Čuřík a centrem najde Benháka jeho dobrou hlavičku do země zlikviduje pohotovým zákrokem Boček a podrží v důležitém okamžiku svůj tým. Tlak Boršova se ke konci zvyšuje, ale štěstí nepřeje. Několik rohů skončí skrumáží ve vápně, ale hosté většinou v poslední chvíli závar uhasí. Do vyložené šance domácí útočníky podpořené Benhákem nepustí a s velkým štěstím si nakonec odváží všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Boršova jsme jeli s tím, že chceme konečně přivézt všechny body z venku. Vstup do utkání byl z naší aktivnější a vstřelili brzo první gól, když Studnička si naběhl mezi beky a skóroval. Poté jsme si vypracovali i další šance, které zůstaly bohužel nevyužity. Ke konci poločasu začal aktivitu přebírat domácí tým. Druhá půle se hrála prakticky na jednu bránu. Vůbec jsme se nedostali do hry, pouze se bránili a odkopávali. Při snaze o kombinaci přišla hned ztráta. Naše obrana pracovala dobře a Boršov si vyloženou šanci nevypracoval. Měl několik závarů, hlavně po standardkách, ale vždy jsme stihli v nejdůležitější chvíli míč odkopnout. Domácí by si bod určitě zasloužili, ale štěstí stálo tentokrát při nás.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - T. Kéri [-] (46. R. Řežáb [-] ) , F. Benhák [-] , M. Mareš [-] (58. T. Vinzenc [-] ) , V. Čuřík [-] , Z. Německý [-] , R. Kofroň [-] , F. Pokorný [-] , L. Komrska [-] , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , J. Turek [-] , M. Studnička [-] (76. J. Melichar [-] ) , M. Hrdlička [-] , Z. Filípek [-] , P. Kukačka [-] , F. Leiš [-] (67. M. Ridvan [-] ) , L. Kučera [-] , M. Winkler [-]

ŽK: 27. F. Pokorný , 88. J. Lísal , 89. V. Čuřík - 17. M. Winkler , 47. L. Kučera , 82. Z. Filípek , 85. J. Fajtl .
Hráči zápasu: F. Benhák - J. Turek , M. Studnička , J. Boček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - PRINZ Štěpán, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Boršov udrží vlnu a opět remízuje.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích