F. Benhák 28.
R. Kofroň 90. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec v okleštěné sestavě vydoloval bod na hřišti Boršova


Branky


28. F. Benhák , 90. R. Kofroň (p.) - 60. L. Koňarík (p.) , 77. L. Koňarík
17

O sobotním ránu přivítalo obě fotbalová mužstva teplé počasí. Sedlečtí lepili sestavu, co se dalo, protože z nejrůznějších důvodů chyběli oba brankáři a skoro kompletní obrana. Povoláni byli tedy bývalí hráči a určitě nezklamali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benhák poslal domácí do vedení

Hned v samotném úvodu utkání mohli jít domácí do vedení, ale hlavičku boršovského hráče zastavil na brankové čáře házenkářským zákrokem sedlecký brankář. Domácí po celý první poločas svého soupeře tlačili a hrozili zejména po pravé straně, odkud však chyběla přesnost v podobě finální přihrávky. Ve 28. minutě zahráli Boršovští rohový kop na krátko s přihrávkou před velké vápno, odkud střelou z první a za pomoci teče Koňaríka skóroval František Benhák - 1:0. Hosté mohli vyrovnat rovněž z rohového kopu, ale osamocený Reindl hlavou přestřelil. Pár minut nato unikal hostující Špán sám na brankáře domácích, byl však nedovoleně zastaven domácím obráncem, který k úžasu většiny zúčastněných nedostal ani žlutou kartu. Následný přímý kop zblokovala zeď. První půle tak skončila hubeným vedením domácího Boršova.

Lukáš Koňarík otočil zápas ve prospěch hostí, domácí tým v poslední minutě vyrovnal

Do druhé půle nastoupil úplně jiný Sedlec. Hosté totiž protočili sestavu, vrátili kapitána Zíku na střed a bylo to znát. Domácí sice mohli jít brzy do dvoubrankového vedení, ale poprvé hostující obrana zblokovala střelu na tyč a podruhé domácí útočník netrefil z malého vápna odkrytou branku, a tak přesně po hodině hry využili Sedlečtí rychlonohého Reindla, kterého ve vápně fauloval brankář Polomčák a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil Lukáš Koňarík a bylo to 1:1. V 77. minutě šli hosté do vedení, kdy si přímý kop zahrávaný Lukášem Koňaríkem domácí srazili do své branky. V 89. minutě už to vypadalo pro hostující celek velmi dobře, když byl za druhou žlutou kartu vyloučen domácí Filištein, ale Boršovští se ještě vzchopili a v 91. minutě si doslova došli pro pokutový kop. Ten proměnil Richard Kofroň a body se tak dělily.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Pro nás opět zápas začínal již daleko před výkopem. Chybělo nám spousta hráčů, do branky musel jít kluk, který s námi dříve hrával nikoliv chytal, i když je pravda, že mezi tyčemi mu to vždycky šlo a potvrdil to i tentokrát. Klukům, kteří nám přišli pomoci a nevybodli se na nás, bych rád poděkoval. Pokud jde o samotný zápas, tak první poločas patřil jednoznačně domácím, i když kromě branky a velké šance na začátku zápasu si větší příležitosti nevypracovali, přestože měli daleko více ze hry. Druhý poločas opět začal dvěma velkými domácími šancemi, které zůstaly neproměněné, pak už jsme se dostali do hry my. Soupeře jsme přehrávali, z penalty vyrovnali. Z přímého kopu a pomocí šťastné teče, jsme šli do vedení. Bohužel pro nás, v poslední minutě přišlo nešťastné škobrtnutí o hráče ve vápně a domácí z penalty vyrovnali. Pro nás je i tak bod výborný, v kontextu celého zápasu by pro domácí byla porážka krutá, ale samozřejmě branka obdržená v nastaveném čase vždycky mrzí.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Polomčák [-] - S. Čutka [-] , R. Kofroň [-] , F. Pokorný [-] , V. Čuřík [-] (82. M. Mareš [-] ) , L. Komrska [-] , R. Řežáb [-] , T. Dvořák [-] (80. Z. Německý [-] ) , J. Lísal [-] , F. Benhák [-] , F. Filištein [-]

SK Sedlec
V. Boček [-] - T. Folvarský [-] (85. O. Voráček [-] ) , R. Hudec [-] , Z. Rýpar [-] (58. R. Jodl [-] ) , D. Reindl [-] , J. Zíka [-] , M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] , J. Špán [-]

ŽK: 39. F. Benhák , 52. V. Čuřík , 72. F. Filištein , 75. J. Lísal - 22. L. Koňarík , 32. V. Boček . ČK: 89. F. Filištein .
Hráči zápasu: L. Koňarík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - HNILIČKA Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sedlec doplnil chybějící hráče po nezdaru ve Chvalšinách a ačkoliv to v Boršově nebude mít lehké nikdo, minimálně bod si hosté odvézt mohou. Navíc, když Boršovští znovu přišli o oporu Grubera. Vítěze těžko hledat, tipuji kříž.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: remíza

Opět těžké utkání na tipování… 2 vyrovnané týmy proti sobě. Sedlec ještě letos neprohrál, ale zase na druhou stranu se v Boršově nehraje lehce. V tomto případě tedy asi tipnu remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích