2:1
(1:1)
21. D. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:15

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor odjel z Budějovic bez bodu


Branky


16

Poslední podzimní kolo mělo na programu pikantní souboj mezi druhými Čtyřmi Dvory a šestým Meteorem Tábor. Zápas byl vyrovnaný, ale domácí dokázali lépe využít svých šancí a díky vítězství 2:1 si upevnili druhou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Domácí do utkán vstoupili výborně, když v 7. minutě dokázal využít rozpaků v táborském postavení Hofmann, který přehodil vybíhajícího Šedivého a míč doputoval až do sítě. Poté zazlobil také Meteor, ale střelu Kollárika vyrazil reflexivně brankář Hučík. V 15. minutě měli domácí možnost rozehrávky přímého kopu, ale následná hlavička po centru skončila mimo bránu. Stejnou příležitost dokázali ve 21. minutě využít táborští. Na centr Širokého se ve vápně vyhoupl Fiala a vyrovnal na 1:1. Po chvíli mohl otočit skóre Lachout, který byl ale faulovaný před vápnem. Přímý kop Fialy Hučík opět vyrazil. Poté se blýskl na druhé straně také Šedivý, který vyrazil na roh pěkný pokus budějovického útočníka. Poločas tedy skončil vyrovnaným výsledkem.

Rachač zajistil domácím vítězství

Druhou půli odstartovala příležitost Vaja, jenomže v dobré pozici netrefil bránu. O chvíli později mohl skórovat na druhé straně unikající Sedláček, ale ani on netrefil bránu. V 62. minutě měli domácí možnost rozehrávat rohový kop a po chybném bránění se dostal k hlavičce Rachač, který poslal domácí opět do vedení. Meteor otevřel hru, ale pramenily z toho spíše šance pro domácí. V 70. minutě se opřel do míče dobře hrající Hofmann, ale střelu zastavilo pouze břevno. Do další šance se dostal o pár chvil později Dubský, kterého ovšem vychytal výborně Šedivý. Deset minut před koncem se Meteor neúspěšně dožadoval penalty po stažení Sedláčka ve vápně. Zbytek zápasu už nic významného nenabídl, i proto, že se záhadně začaly ztrácet míče a hra se tak rozkouskovala. Čtyři Dvory se před zimní přestávkou udržely na druhém místě a Meteor přezimuje na 6. příčce.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - F. Hajný [-] (88. T. Písko [-] ) , D. Čermák [-] (78. J. Šíma [-] ) , J. Řepa [-] , M. Rachač [-] , T. Dubský [-] , L. Hofmann [-] (81. L. Zvánovec [-] ) , F. Král [-] , M. Matušek [-] , T. Vajo [-] (72. P. Váňa [-] ) , M. Pavlík [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] , P. Lachout [-] (64. P. Janošík [-] ) , F. Široký [-] , V. Sedláček [-] , M. Mrzena [-] (59. T. Syrovátka [-] ) , D. Fiala [-] , M. Löffler [-] , F. Štrincl [-] (77. P. Hořejší [-] ) , M. Pecka [-] , P. Štumfol [-]

ŽK: 63. L. Hofmann , 73. P. Váňa , 90. M. Hučík - 84. P. Štumfol , 87. V. Kollárik .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ŠŤASTNÝ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás zajímavé utkání, ve kterém se potkají dva mladší týmy. My potřebujeme vyhrát, abychom udrželi krok s čelem tabulky. Máme kvalitní tým, ale samo to nikdy nepřijde. Pokud přistoupíme k zápasu všichni zodpovědně, odvezeme si všechny body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů