1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák si odvezl z Lišova tři body


Branky


11

Ve třetím kole se Čtyři Dvory představily v nedalekém Lišově, který po prohře v Kovářově chtěl doma podruhé naplno bodovat. Hosté ale po remíze s Lokomotivou další zaváhání nedovolili a slaví výhru poměrem 4:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Čtyři Dvory do utkání vstoupily rychlým gólem, který padl již ve třetí minutě. Hostující Řepa posadil míč na hlavu Rachače, který zblízka překonal brankáře Dejčmara – 1:0. Domácím vyrovnání trvalo přesně deset minut. Lišovští v brejkové situaci zatáhli míč po pravé straně, předložili ho Pechočovi, který na třetí pokus propasíroval míč za Hučíka - 1:1. V první půli ještě domácí obrana po hrubé chybě předložila míč Hofmannovi, ten ale tváří tvář Dejčmara nepřekonal. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

Čtyrák nasázel ve druhém poločase domácím tři branky

Na druhou půli kromě obou družstev dorazil i přívalový déšť, který více štěstí přinesl Čtyráku. V 53. minutě poslal hosty znovu do vedení Řepa – 2:1. O změnu počtu hráčů na hřišti se v 63. minutě postaral lišovský Formánek, jenž se po dvou žlutých kartách v rozmezí čtyř minut nechal vyloučit. Čtyrák během přesilovky trestal. V 69. minutě korunoval povedený výkon Jan Řepa, který zvýšil dorážkou po skrumáži již na 3:1 a v 77. minutě stav utkání uzavřel Dubský křižnou střelou z levé strany.

Lišov je po třech kolech se třemi body desátý a příští víkend vyráží k lídrovi soutěže z Bernartic. Hosté ze sídliště se po výhře vyhoupli na druhou pozici a ve čtvrtém kole doma přivítají šestý Chýnov.

 

Tomáš Pecha



Sestavy


SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Koláček [-] , M. Formánek [-] , L. Burda [-] (64. P. Kandl [-] ) , O. Mach [-] , L. Pechoč [-] (82. J. Ježek [-] ) , D. Bouchal [-] , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] , D. Koláček [-] (54. J. Kándl [-] ) , P. Shýbal [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - V. Houška [-] , J. Řepa [-] , M. Rachač [-] , T. Dubský [-] (90. M. Zare [-] ) , L. Hofmann [-] , D. Čermák [-] (87. P. Komberec [-] ) , T. Pecha [-] , M. Matušek [-] , T. Vajo [-] , M. Pavlík [-] (46. F. Hajný [-] )

ŽK: 60. M. Formánek - 54. D. Čermák , 85. F. Hajný . ČK: 63. M. Formánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEIŠ Filip - NEDVĚD Petr, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vladimír Božovský
Tip experta: výhra domácích

Herní převaha bude na straně hostů, ale Lišov je v domácím prostředí silný a v zádech má fanoušky. Těsná výhra Lišova.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza