1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovické derby skončilo remízou


Branky


9

Domácí premiéra Čtyřem Dvorům na sídlišti nevyšla podle představ, v budějovickém derby s Lokomotivou se body za remízu 1:1 spravedlivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bylo úspěšnější domácí mužstvo

Už od začátku utkání bylo vidět, že hosté na inkasovaných sedm branek od Kovářova nechtějí navázat v dalším zápase a začali hrát aktivně, přesto větší šance si připravovali výhradně domácí. Nejprve se ve vyložené příležitosti netrefil domácí Hofmann, za kterého v 10. minutě složil úspěšný reparát Dubský střelou uvnitř vápna a domácí šli do vedení. Hosty inkasovaný gól ještě více nahecoval a po laciných ztrátách domácích přebrala otěže prvního poločasu Lokomotiva. Z územní převahy ale dokázala vytěžit pouze střelu do břevna. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté vyrovnali a utkání skončilo remízou

Ve druhé půli se k aktivní hře snažil vrátit i Čtyrák, ale tempo utkání diktovali hlavně hosté. Čím víc se blížil konec utkání, tím se předváděná hra měnila v boj o každý míč mezi vápny, který občas Lokomotiva rozbila nepovedenou standardní situací či rohem. Když už se zdálo, že všechny body zůstanou na sídlišti, v 92. minutě dostal křižnou přihrávku z levé strany hostující Vaněk, který s uklizením míče do odkryté brány neměl sebemenší problémy. V úplném závěru hry měl možnost tři body zpět pro domácí uzmout Hajný z přímého kopu. Ten ale bránu vůbec netrefil a utkání skočilo 1:1. Lokomotiva tak získala první bod, Čtyrák je v tabulce se čtyřmi body třetí. V dalším kole zavítá Čtyrák do Lišova a Lokomotiva ČB se utká doma s Bernarticemi.

 

Tomáš Pecha

 



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - V. Houška [-] , J. Řepa [-] , M. Rachač [-] , T. Dubský [-] (74. F. Hajný [-] ) , L. Hofmann [-] (84. S. Klimeš [-] ) , D. Čermák [-] (46. P. Komberec [-] ) , T. Pecha [-] , M. Matušek [-] , T. Vajo [-] , M. Pavlík [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - S. Nechuta [-] (74. M. Ayeb [-] ) , C. Novotný [-] (74. J. Tomášek [-] ) , J. Martinec [-] (67. M. Sudek [-] ) , O. Hladík [-] , J. Wenzl [-] , O. Voneš [-] , T. Choutka [-] , P. Tomášek [-] (61. J. Janů [-] ) , M. Wenzl [-] , P. Vaněk [-]

ŽK: 38. V. Houška , 93. M. Hučík - 53. S. Nechuta , 61. M. Wenzl , 89. J. Janů , 93. P. Vaněk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - BOČEK Petr, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Martin Zítek
Tip experta: remíza

Čtyrák v prvním kole lehce zvítězil, ale teď to budou mít těžší, Lokáda sice v prvním kole vysoko prohrála, ale na zápase jsem se byl podívat a špatně rozhodně nehráli. Tenhle zápas tipuju na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích