Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatenské trápení. Doma schytala vysoký debakl


Branky


19

Strakonice vystřelily desetkrát na bránu a z toho vsítily neskutečných osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okresní derby ovládl zcela jasně Junior, který si z domácích udělal střelnici. V 10. minutě měl Junior první příležitost z trestného kopu a Rozhoň svůj pokus poslal těsně nad břevno. V 15. minutě domácí Šimůnek chtěl překvapit střelou z dálky Kozlíka, ale ten mu radost překazil. Hned z protiútoku připravil tutovku Krýslovi Nosek a ten to chtěl ještě vylepšit příhrou Zahrádkovi a místo gólu přišel odkop od branky. O 3 minuty už to Junioru vyšlo, když Rozhoň poslal balon za obranu, kde ho převzal  Krejčí, u kterého je jistota, že dobře zakončí, což se potvrdilo - 0 : 1. Ve 20. minutě šli hosté do dvoubrankového vedení, když Šimek využil nedorozumění domácí obrany, přihrál na nabíhajícího Krýsla, který pěkným volejem přesně trefil 0 : 2. Ve 27. minutě už to bylo o 3 góly. Zelenka  vzduchem přihrál Krýslovi, který si balon dobře zpracoval a ještě lépe zakončil 0 : 3. Domácí se k zakončení dostávali jen ojediněle a to buď střelou z dálky jako ve 37 minutě Čadek ze 30 metrů a jeho jedovka šla vedle, nebo z trestného kopu ve 40 minutě, který kopal Šimůnek. Sice jeho střela měla parametry, ale Kozlík jeho pokus vyrazil na rohový kop.

 

Druhý poločas hned v jeho úvodu rozehrál Junior pěkný útok, když Zelenka vysunul za obranu Noska, který pronikl do vápna, zpětnou přihrávku adresoval Krejčímu a ten opět zakončil přesně 0 : 4. V 57. minutě korigovali skóre domácí z trestného kopu. Čadek poslal nechytatelnou střelu do sítě 1: 4. V 71. minutě Zelenka poslal Zahrádku do běžeckého souboje, který souboj s obráncem vyhrál, přešel ještě přes dalšího obránce a střelu poslal od břevna do branky 1 : 5. V 76. minutě po rohovém kopu Zahrádky dává Rozhoň hlavou na 1 : 6. V závěru utkání excelovali střídající hráči a to v 88. minutě rychlý protiútok Noska, který přetáhl balon na Lízala, ten namazal Máškovi, který poslal střelu za záda Peroutky 1 : 7. V 90. minutě po přesném centru Petráně se prosadil hlavou   Máška a uzavírá tak konečné skóre na 1 : 8. Byla to nejvyšší výhra Junioru v krajském přeboru.

 

autor: Jiří Cibulka

 

Stats

Rohy :     2 : 8

 

Střely mimo :  1 : 5

 

Střely na branku :  4 : 10



Sestavy


TJ Blatná
L. Peroutka [-] - M. Šimůnek [-] , J. Říha [-] , F. Hrádek [-] , V. Bláha [-] , M. Hlaváč [-] , F. Čadek [-] (70. J. Antoš [-] ) , J. Král [-] , P. Prokopec [-] (75. A. Hrádek [-] ) , R. Peleška [-] , M. Kůst [-]

FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] - D. Žáček [-] , J. Nosek [-] , M. Říha [-] , J. Benedikt [-] , J. Krýsl [-] (77. J. Máška [-] ) , M. Rozhoň [-] , K. Krejčí [-] (87. L. Lízal [-] ) , O. Šimek [-] , R. Zahrádka [-] (89. D. Petráň [-] ) , T. Zelenka [-]

ŽK: 31. R. Peleška , 44. F. Čadek , 48. J. Král , 64. M. Kůst - 64. M. Rozhoň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - BROM Josef, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů